maanantai 5. syyskuuta 2011

Just chillin' and enjoying my life. Look, mate! The sun is shining after all xx

Sain mun iPhonen toimimaan! Nyt ei kyllä ilolla ole rajaa.. Suurin harmitus siitä etten kyennyt tätä vekotinta käyttämään, oli etten pystynyt tallentamaan tekstareita (joita voisin sitten vanhana tulevaisuudessani lueskella). Nyt on sekin hoidossa!
  LMFAO - Champagne Showers
  Gotye- Somebody That I Used To Know
  David Guetta - Titanium ft. Sia

 Formalit oli perjantaina.. Tulen saamaan paljon kuvia lähitulevaisuudessa joten taidan jättää vielä muutamaksi päiväksi pimentoon perjantain tapahtumat! Pian seuraa Formal exclusive päivitys ;)

Viime viikko on ollut aivan mahtava.. Koti-ikävästä ei tietoakaan (vaikka pupusiani välillä kaipailinkin) ja nautin vaan tästä mahtavasta kaupungista! Vihdoin tuntuu että oon päässyt rutiineihin sisään, tunnen seudun jotenkuten, tiedän kulkuvälineet, pystyn lainaamaan frendeiltä vaatteita ja tekemistä riittää. PLUS että kesä on nyt alkamassa!! Sen kunniaksi ostin ensimmäiset havaianasini <3 Tänään käppäilin jo auringonpaisteessa minishortsit ja tpaita päällä läpsyköitteni johdatuksella Camberwelliin ja takaisin..

Oon päättänyt että ens kerralla kun tulee tilin täyttöä kotipuolesta aion investoida yksiin kunnollisiin farkkushortseihin - muuta ei sitten kesällä paljoa ostaa tarviikkaan! Biksut päälle ja shortsit jalkaan :D
shorts!


Lauantaina lähdin lounaalle Sorayan kanssa Camberwelliin, ja voin kertoo että oon aivan koukussa Boost-mehucrusheihin!! YUMM, pelkistä hedelmistä tehtyjä ja ihan sikahyviä.. Siitä sitten kuskaamaan Emmaa (vietti 23v synttäreitään varsin hilpeässä tilassa) Carlestoniin (megaiso ostari) ostamaan shortsit. Tyttöjen kanssa fiilisteltiin autossa mahtavien biisien tahtiin! Mukava rento päivä ajelemassa :)

Lauantai-iltana lähdin bro'n mukana illanistujaisiin tapaamaan uusia ihmisiä.. Ilta oli niin kiva! Ihanan rentoja ja avoimia nää aussit.. Upea maa ja upeet ihmiset :) Erityisen kivaa oli hengailla Katen kanssa - bro'n hyvä frendi ja syntynyt tasan samana päivänä kun mä, mutta vain pari vuotta aikaisemmin!

Sunnuntaina oli isänpäivä.. Tuhrasimpahan hupsun kortin host dad'ille :)
Tänään koulu loppui aikasin ja mentiin lounaalle keskustaan parin chicksin kanssa - kahvia mustana kiitos! Sitten moikkaamaan Katea - lisää mustaa kahvia! Käyn niin ylikierroksilla ja kello on 8 illalla..

 Harmi vaan etten voi oikein lenkkipolullekkaan lähteä :/ Surulliset uutiset ovat että oon TAAS rikkonut penikkani. Eivät ne vielä särje tuhottoman paljon, mutta jos nyt lähen juoksemaan niin ei oo tuskalla rajaa.. Toivon nyt et paranisivat pian ettei menis ihan puihin mun juoksuhaaste!

 Huomenna yökylään Jess'in luo ja mekoisa leffailta tiedossa. Diudiu.

 Elämä on ihanaa, and so is Melbourne. ♥ xx

ps. rakastan kaikkia näitä! http://www.aspinaloflondon.com/eshop-catalogue/ladies-collection/handbags-and-clutch-bags/brit-collection/small-brit-tote/4334-the-small-brit-tote ah.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti