tiistai 30. elokuuta 2011

Life’s not about sitting at home in front of the TV waiting for your life to begin. Get out there and take some chances. - Queen Latifah

NYT alkaa mennä vähän yli! Siis yleisesti, kyllä oon päässyt koti-ikävästä aika hyvin yli ja elämä pyyhkii vallan mainiosti tällä hetkellä. Mutta voi pyhä sylvi noi formalit!! Viimiset kolme viikkoa pääasiallisesti KAIKKI keskustelu on pyörinyt formal kampausten, kynsien, mekkojen, tekorusketusten, vahausten ja meikin ympärillä. Voin kertoa et täällä alkaa kohta pää räjähtää. Ja kaikki on tullut aivan uskomattoman kalliiksi.. Oon joko lainannut tai ostanut kaikki vaatteet/asusteet alennuksesta ja silti on mennyt yli 400 dollarii, cos of the tickets, partybus, photographs etc.. Voin rehellisesti sanoo että jos nyt saisin päättää voisin jättää koko formal roskan väliin. Ja tyttökoulun. Oon erittäin kyllästynyt tyttökouluun.
Mut juu muuten menee oikeesti ihan sairaan hyvin jos koulua ei lasketa :) Viikonloppuna tuli aika paljon toimintaa aika puskista, ja se oli mukavaa!
Perjantaina näin koulun jälkeen hyvää jätkäkaveria, kahvilla vietettiin tuo tapaaminen. Siitä illemmalla suunta vei illalliselle tyttökaverin, hänen poikaystävänsä ja parin muun jätkän kanssa italialaiseen ravintolaan.. Oli tosi mukava ilta, tavata vähän vanhempia ihmisiä!
Lauantaina alkupäivä suju kotosalla (pääasiassa sen takia et mun tapaamis suunnitelmat peruutettiin 4 kertaa toisesta päästä. Lopulta päädyin naapuriin Emman (23v) ja Adamin (19v) luokse chillailemaan kun kotona oleminen kävi liiaksi.. Siitä spontaanisti lähdinkin viettämään 18v synttärijuhlia Adamin kaverin kanssa ja voin kertoa että aussit tietää miten synttärit järkätään! Oli tosi hauska ilta, varmasti kuviakin tiedossa kun vaan pääsen niihin käsiksi :)

Sunnuntaina aamusta heti Camberwell marketille kattelemaan vähän kirpparikamoja taas bro'n ja sen kaverin kanssa.. Oli mukavaa mutta en kyllä tosiaan tuhlaa enää yhtään vähään aikaan! Yleisesti eläminen täällä on niin kallista. Mutta on se sen arvoistakin ♥

Alkuviikko on ollut pullollaan häslinkiä ja tästä se vaan pahenee - pitää laittaa kavereiden kynsiä, auttaa kenkämetsästyksessä ja hoitaa makuupussit summuut kamppeet nukkumapaikkoihin. Tarvitsen kokoajan tekemistä joten onhan se mukavaakin olla kokoajan vähän kiireisenä! Ensi viikko on tyhjä näillä näkymin, joten pitää sopia sillekin jonkinsorttista aktiviteettia etten putoa liian korkealta ja kovaa :D
Tänään tuli katsastettua upea leffateatteri Melbin keskustassa Friends With Benefits-leffan merkeissä. Hienoin rakennus jossa olen varmaan ikinä ollut (Kasino, hotelli, luksuskauppoja, hienostoravintoloita, kiiltäviä ovia ja marmoriseiniä.. kuin olisi Las Vegasiin tupsahtanut!).



Kun käveltiin pimeän tultua kaupunkien valojen välkkeessä Melbin keskustaa halkovan joen yli sillalla, pystyin näkemään kaikki suuret pilvenpiirtäjät valoineen ja kiiltävine ikkunoineen.. Sillon tajusin kuinka paljon oon halunnut nähdä ne koko elämäni ajan aidosti luonnossa :) Rakastun tähän kaupunkiin vaan lisää.

Formalit edessä, se pois tieltä ja elämä jatkuu. Kyllä tästä viikonlopusta silti tulee hauska! Formalit meinaan afterpartyineen perjantaina ja kaverin 18v synttärijuhlat lauantaina !

xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti