sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

This is the best dream I've ever made come true.

Heloutsibou!

Johan on sattunut yhtä jos toista tässä viimisten viikkojen aikana :) Mm. asuin Chantellen luona vajaan viikon, aloitin huilunsoiton uudestaan (8v ajan tuli nuorempana luriteltua) ja tein ihania muotilöytöjä!

Tässä meikä ja Alison kattomassa 360'ä.. Yks parhaista keikoista jossa oon ikinä ollut.




Kivaa oli asua Channyn luona mut kiva oli tulla takasinkin :) Huilunsoittoon hurahdin ihan koulun musikaaliharjotusten myötä! Sarilta sai vähäksi aikaa soittimen lainaan, ensi kertaan saa kai odottaa Suomeen palattua.

Mun juna-asema (East-Camberwell):


 Federation Squarelta random kuva


Rakastuin taas Camberwell marketiin (+punaseen huulipunaan) 

Tässä kuvat muutamista kengistä jotka tuli osteltua.



Channy tuli kipeeksi kun olin heidän vieraanaan ja kotiin tultua sairastuin sitten itekkin. Eli seuraava viikko meni aika pitkälti kotipuolessa, eipähän tarvitse käydä koulussa.. Loppuviikosta olo oli jo parempi, mutta koska dad oli lähtenyt reissuun myös, oli kotona vain me lapsoset - laiskuus voitti ja perjantai tuli vietettyä mieluummin shoppaillessa kuin koulun penkillä. Hups..





 Shoppailupäivä Ryelyn kanssa sunnuntaina.



Torstai-illan sushiravintolaillallinen..



Don’t let anyone’s ignorance,
 hate, drama, or negativity stop
 you from being the best
 person you can be. 

Viikonloppu meni aika iisisti, perjantaina menin moikkaamaan Ivonea (suomalaisvaihtari) heidän hotellihuoneeseensa keskustaan. Kuitenkin matka vei kotiin aika pian sillä fysiikka ei ihan antanut lähteä baanalle tyttöjen kanssa. Lauantai oli kiva myös, illalla drinksuille Amyn, Emman, Camin, Mairin, Tomin ja parin muun kanssa. Aikainen kotiinlähtö taas, bakteerit paino päälle.



Seuraavana maanantaina (26.3) olo ei taaskaan ollut kovin hyvä, mutta eräs tapahtuma piti meikän koulussa - CHORALS!!! Harjoiteltiin viikkoja esitystä varten ja nyt se sitten oli edessä. Harjoituksia oli aamulla ennen koulua, recessillä, lunch breakilla ja koulun jälkeen.. Intense, I know. Tiistaina oli kenraaliharjoitukset ja keskiviikkona kaikki small groupista jäi kouluun oppituntien loputtua. Harjoiteltiin ja mentiin syömään fish n chipsejä päivälliseksi ryhmämme kanssa.. Sitten kouluun takasin, meikit naamaan ja vimeiset harjoitussoinnut päälle. Sain hienon tehtävänkin, nimittäin laitoin kaikkien small groupilaisten hiukset! Tuli vissiin 15 muhkeaa nutturaa väännettyä.. Sukalla. (> http://www.youtube.com/watch?v=3FV-YO46E8Y ) Niin superhelppo juttu mutta sain aika paljon kehujakin!



You shouldn’t want to be
 better than everybody
 else; you should want
 to be better than you
 ever thought you could be.



Amanda on meidän upea soolo-pianisti ja Jovina kultakurkku soolo-laulaja.. Iloiseksi yllätykseksi molemmat VOITTIVAT soolo-osionsa! (instrumentaali ja laulu)


Kuorolaulut oli small grouopilla acapellana Sara Bareilles - Kaleidoscope Heart ja big groupilla Lady Gaga - Bad Romance & U2 - I Still Havent Found What I'm Looking For. Koita löytää mut kuvasta!

Spend life with whoever
 makes you happy; not
 who you have to impress.

Eli keskiviikkoiltana oli ensimmäinen esitys, meni hyvin mutta oisi voinut mennä paremminkin. Torstai-iltana toinen ja perjantaipäivällä kolmas, ne meni tositosi hienosti.. Ostin dvdn tapahtumasta, jotta voi sitten näytellä  kotopuolessa mitä tehtiin :) Keskiviikkona tuli pupuseni Hanna vaihtari Perthistä Melbiin 2 viikon lomalle - niin ihanaa nähdä kasvotusten 9 kk jälkeen.

Distance means so little when
 someone means so much.

LOMA ALKOI! JEEEEEEE. Pääsiäisloma, 2 viikkoa!! Miksei meillä Suomessa ole 2 viikon pääsiäislomaa :( Mutta juu, eli perjantaina kiidin suoraan kotiin esityksen loputtua, keräsin kimpsut kasaan ja hyppäsin junaan. Menin pe yöksi Jonnyn luo Frankstoniin (5 hlön partyhouseen), oli hirmu kivaa nähdä kavereita. Aamulla 7.30 Jonnyn veli Matt tuli hakemaan meidät kaksi ja matka kohti Port Seaa ja toista vapaaehtoisleiriäni alkoi.


Viikko oli aivan upea, paikka oli sama kuin viimeksikin ja sää pysyi täydellisenä koko viikon - lämmintä ja aurinkoista :) Myös meidän leader porukka oli aivan ihana, kyllä tuolla aina tekee muutaman frendin for a lifetime. Noi 2 leiriä on mun top 5 parasta viikkoa Australiassa - osiossa. Lapsia oli vähemmän kuin viime kerralla (vain 100 kpl), joten voitiin ottaa vähän iisimmin ohjaajien kanssa ja kaikki sai keskittyä ohjaamaan niitä ohjelmia joita halusivat.


Everything in life is temporary.
 So if things are going good;
 enjoy it, because it won’t last
 forever. And if things are going
 badly; don’t worry, it won’t last forever.



Viikko hujahti taas aivan alta aikayksikön ja torstaina taas hypättiin autoon Mattin ja Jonnyn kanssa ajaaksemme takasin Frankstoniin. Autossa istuessani kirjotin pienen jutun päiväkirjaan, pistän sen tänne myös :)

"Istun just autossa, me ajetaan takaisin kotiin Mattin ja Jonnyn kanssa.
Ihanaa musiikkia ja maisemat on uskomattomat. Australian luonto tulvii
sisään avoimista ikkunoista ja aurinko lämmittää poskia. Suolaiset kyyneleet
kutittaa huulia ja saa posket kovettumaan, mutta hymyä en saa taintumaan.
Oon niin onnellinen."



Olin taas kipeenä leirin jäljiltä, mutta eihän me sen annettu estää juhlimista. Lähdettiin ulos to iltana Alicen, Hayleyn, Jonnyn ja Masseyn kanssa viettämään Frankstonin yöelämää.. Lähdettiin suht aikasin kotiin Alicen kanssa (klo 1), koska toi pikkukylän klubikultturi jätti aika paljon toivomisen varaa. Mitenköhän selviän taas Suomessa kun kriteerit on näin korkealla Melbournen jälkeen.. Hahah.



Perjantaina mäkkäriaamiaisen jälkeen hyppäsin taas junaan ja matka vei takaisin kotia kohti. Olin kuolemanväsynyt, kyllä se aina toi leiri mehut vetää ihan viimiseen tippaan. Nukuin, nukuin ja nukuin vähän lisää. Lauantaina kävin keskustassa syömässä herkku sushit ja merileväsalaatit Satbucks kahvilla höystettynä. Ja tämä oli siis ihan oman itteni seurassa :) Tarvitsee vähän omaa aikaa sen jälkeen kun ympärillä on pörrännyt viikon ajan muutamakymmentä suloista satiaista.. Illalla menin Amyn luo, minne tulivat myös Mairi, Ellen ja Paul. Lähdettiin ulos ja gay baarin, randomeitten kotibileitten ja Amyn unohtuneen lompakon taksimetsästyksen jälkeen pääsin sänkyyn (klo 6 aamulla). Heräsin klo 5 illalla.. Hups.


Hyvää pääsiäistä kaikille! Olkoon se yhtä rentouttava kuin minun :)


ps.



3 kommenttia:

  1. Millasia assen säännöt on? Oon kuullu että joillain järjestöillä kielletään esimerkiksi asuinalueelta poistuminen ilman hyväksyttävää seuraa, johon lasketaan vaan kouluryhmät yms..? pitääkö säännöt aina just tasan tarkkaa vai riippuuko tilanne aina että miten hostperhe suhtautuu? Ihanaa että ehdit kirjoittelemaan sieltä näinkin usein on niin mahtavaa lukea tapahtumista ja katella kuvia sieltä, itsekin lähdössä australiaan!! :)

    VastaaPoista
  2. No suoraan, rivien välistä ja epävirallisesti jos sanotaan niin ite en oo ees niin perillä assen säännöistä tossa asiassa.. Täällähän käytännössä toimin Southern Cross Cultural Exchange -organisaation (vastaava organisaatio asselle täällä ausseissa) sääntöjen mukaan. Se, mikä merkkaa kuitenkin on sun koordinaattori, perhe ja koulu (sit on tietty viranomaiset mut älä niin paljon hulluttele..). Nä on ne lähteet jotka ottaa yhteyttä organisaatioon jos joku menee niitten mukaan sulla huonosti. Mun koordinaattori sano alussa etten ois edes luvallinen yökyläilemään kaverin luona vaik mun oma host perhe hyväksyisikin, jos organisaatio ei tsekkaa kyseistä perhettä - onneks mul on cool koordinaattori ja perhe jotka antaa tehdä aika vapaasti mitä tykkään :) Kaikki menee niitten pelisääntöjen mukaan! Pidät vaan hyvät välit (jos ne ei tykkää et oot yötä kaverilla, no can do. Jos ne haluu soittaa vanhemmille, that shall happen, etc.) Luottamuksen rakentaminen on tärkeintä!
    Suuret kiitokset sulle ja tsemppiä! Tä on aika kiva paikka ;)

    VastaaPoista
  3. sulla on aivan ihana blogi! tunnistan itteni niin sinusta, itekkii reissaan jatkuvaan ja aina tekee mieli lähteä maailmalle;) mä oon lähdössä australiaan nyt ensi vuonna vaihtoon! ihan loistavaa lukea sun kokemuksia sieltä :d

    VastaaPoista