lauantai 24. joulukuuta 2011

Enjoy the little things in life, because one day you will look back, and realize they were the big things.



Kulkusten kilinää, tuttuja lauluja, joululeffoja telkkari täynnä, lunta tupruttaa ja on raikas talvisää - mikä meni väärin? Muuten äärimmäisen jouluinen meno, mutta ulkona paistaa aurinko hohtaen +35 asteen lämpöään ympäristöön. Erilainen joulu, to say the least!

Aloitan kuitenkin viime aikojen tapahtumien päivittelemisestä :) 


Viime viikon perjantaina lähdettiin Amyn ja Pruen kanssa Mordiallocin rannalle päiväksi - Pruen avokattoisella autolla! Mikään ei varmaan oo parempaa kuin kuumana päivänä stereoiden huudattaminen ja ajaminen motarilla tukka hulmuten tuulessa :) Ihana päivä mun tyttösten kanssa, heiteltiin frisbeetä vedessä ja kahviteltiin rantakahvilassa. Kotiin päivälliselle, tuli vieraita.. Sitten Gabyn allasbileisiin Chantyn ja muutamien koulutyttöjen kanssa (ei mun porukasta) mutta jokatapauksessa hauskaa oli, tunsin melkein puolet ihmisistä. LEGENDAARINEN tapahtuma: Mun piti vakuuttaa 2 jätkää jotka ei olleet juoneet paljoakaan n. 20minuuttia että oon Suomesta, en Australiasta!! Paras fiilis ikinä. Mentiin Chantyn luo yöksi Tomin, Shannonin ja Julianin kanssa.. Ihana Jonny meitä kuskasi <3







Viikonloppuna olin tosi väsynyt ja lauantai sujuikin joulukorttien kirjottelemisessa, pitkien päikkärien merkeissä ja sitten suuntasinkin Cathyn luo yökylään! Molemmat oltiin väsyneitä mutta päädyttiinkin myöhään illalla lähtemään ajelulle kaverin kanssa kattomaan jouluvaloja. Täällä jotkut koristelee talonsa etupihan aivan tajuttoman kokosilla jouluvaloilla, koristeilla ja pukki-patsailla.. Hauskaa oli nähdä tommonen kulttuurijuttu! Päädyttiin jäämään Cathyn kamun luo yöksi, meni niin myöhäseksi meidän juttutuokiot. 








Sunnuntaiaamulla takasin Cathyn luo, ja sieltä lähdin kuolemanväsyneenä keskustaan Phoeben kanssa :) Ei oltu nähty piiiitkään aikaan, joten oli tosi kivaa turista lähiaikojen tapahtumista! Muutaman joululahjankin ostin. Iltapäivällä kotiin ja suoraan pehkuihin pariksi tunniksi, sillä illalla mentiin kirkkoon Christmas Carols-iltaan. Eli laulamaan joululauluja perheen kanssa! Useimpia lauluista en tunnistanut, mutta kun jouluyö juhlayö pärähtisoimaan niin muutama kyynel pääsi väkisinkin tirahtamaan.. niin tuttu laulu, muistutti kodista. Mutta kiva yö yleisesti, lähdin kuitenkin niin pian kuin suinkin takasin kotiin koska unen tarve oli astronomaalinen.



Maanantai aamuna olikin aikainen herätys (klo 9..) koska menin tapaamaan Claraa, vaihtari Italiasta, Southern Cross stationille ja tiedossa oli Melbournen keskustan ympäri päivässä-päivä. Aluksi mentiin South C'n outlet myymälöihin kattelemaan vaatteita ja uudet kengät sieltä löytyikin alesta ($65 -> $20). Sitten tramilla ajeltiin St Kildan rannalle, istuskeltiin vähän aikaa hietikolla ja sitten mentiin ravintolaan lounaalle.. Kreikkalainen salaatti ei ikinä petä! Seuraavaksi Melbourne Centraliin kattelemaan vähän kauppakeskuksen antimia ja lopuksi Eureca Toweriin - 88 kerroksinen nähtävyys, ylimmästä kerroksesta saat ihailla näkymää joka ulottuu koko sydänMelbournen yli.. 










haluun noi teekupit!


















Sitten pistin Claran junaan ja lähdin itse kotiin. Illalla mentiin kavereitten bändin Wilk & Heath'in keikalle baariin Amyn, Emman, Alecin ja n 10 muun kaverin kanssa. Kivaa oli nähdä tuttuja naamoja pitkästä aikaa!


Tiistaina oli vähän ankee päivä ja porhalsin postittamaan muutamia jouluposteja.. Ei meikkiä, tukka hätäponnarilla ja aurinkolasit naamalla. Sitten tapahtui uskomaton - Yhtäkkiä kadulla tuntematon jätkä jonka olin aikasemmin ohittanut juoksi mun luo pysäyttäen mut.. "Hey, I just saw you there before and thought that I'd give you my number.. I just think you're gorgeous! Whats your name?". Vähän aikaa siinä tasasin henkeä ja jotain sopersin että Kata suomesta juu.. Et semmonen! Piristi päivää 110% joten päätin et tä oli merkki et mun pitää ostaa himoitsemani bikinit alennuksesta itelleni joululahjaksi <3



Illalla menin VIPnä ROOM-klubille Alisonin kanssa, aika hyvät edut saa kun tuntee promoottorin ;) neiti piti sitten myöhemmin saattaa kotiin, jonka jälkeen siirryin Nevermind ja Glenferrie klubeihin moikkaamaan kavereita. Erityisesti oli kiva nähdä yhtä ruotsalaista jätkää jonka olin täällä aikaisemmin tavannut + törmäsin Jonnyyn joka oli Frankstonista asti tullut tänne juhlimaan, oli tosi hauskaa yhdessä. Takasin kotiin sitten Alecin ja Mattin kanssa taksilla hauskan illan päätteeksi.



Keskiviikkona kunnon sleep-in ja sitten keskustaan moikkaamaan Jaakkoa! Pyörittiin nurtseilla mäkkärilounaat kourassa ja ihmeteltiin kaupungin menoa + sitä onnea että saadaan Australiassa asustella.. hirmu kiva jäbä tuo kyllä on! Sai vähän kasvokkain suomeakin harjoittaa. Mentiin myös käymään yhdellä tosi isolla kirpparilla joka on Jaakon kodin lähellä - siitä sitten kotiin ja päivälliselle. Illalla ei uni oikein tullut ja pian Jordy tekstasikin ehdottaen yöllistä ajelureissua. Mentiin vähän kruisailemaan lähialueilla ja turistiin lähiaikojen tapahtumista, oli tosi kiva nähdä tota jätkää kun ei pitkään aikaan oltu!

Torstaina oli mun suloisen koulukaveri Prue'n 18v synttärit!!! Suuntasin siis syndelounaalle mun koulu tyttöporukan kanssa - kaikki toi jotain purtavaa ja siellä juteltiin ja vaihdettiin kuulumisia. En voi uskoa etten oo nähnyt noita tyttöjä varmaan kuukauteen.. haha kiirettä riittää! Oli jokatapauksessa tosi kiva kuulla mitä muden elämässä tapahtuu :)










Takasin sitten Sarin luo lainaamaan illan bilevarustus, kotiin syömään ja laittautumaan valmiiksi ja sitten junalla alotteluille Charlesin luo. Remakka meno päällä! Sieltä sitten aika pian taksit tuli saattamaan meidät Chapel Streetille yhdelle isoimmista klubeista Factory'yn. Oli ihan tajuttoman hauskaa ja tanssittiin pari tuntia.. mutta koska mentiin aika aikasin (9:30) sisään, tuli myös väsymys ja turhautuminen liian kovaan musiikkiin aika pian. Lähdettiin siis puoli 1 aikaan Sarin ja Samin kanssa Sarin luo nukkumaan kaverin kyydissä. Hyvin siinä tuli yö uinuttua, vaikka opossumit aiheuttikin sydänkohtauksen jos toisenkin kovalla rämistelyllään katon tuntumassa. 








Perjantaiaamuna nukuttiin Samin kanssa pitkään muiden mentyä töihin, hoidettiin ittemme kotiin ja seuraavaksi suuntasinkin keskustaan tekemään viime-hetken joululahjaostoksia perheelle ja tapaamaan Mila-tyttöä suomesta <3 Parit tunnit tuli auringonpaisteessa vietettyä ja puhuttua viimeaikojen tapahtumat puhki ihanan tytsyni kanssa. 


Sieltä kotiin, +32 asteen kuumus kalvoi vielä 4 aikaankin sen verran että vaihdoin uudet biksut päälle ja hyppäsin viileään porealtaaseen takapihalla vähän jäähdyttämään itteäni. Ei paha, sillä hetkellä kun vaan makasin auringossa viileässä vedessä musiikkinapit korvissa ajattelin että boy I love life. 



Aika menikin sitten nopeammin kuin tajusinkaan ja pian olikin aika pistää itteni valmiiksi ja lähteä alotteluille Pattyn luo Alecin ja Katen kanssa, sieltä sitten suunta vei Stu'n 21v synttäreille! Varmaan parhaat kemut tähänastisessa elämässäni.. talo tarjosi kaikki juomat ja ruoat niin paljon ku napa vaan veti ja tunsinkin noin 10 henkilöä kyseisistä kembaloista. Tuli siinä uima-altaaseen vaatteet päällä sukellettua kuin sääretkin trampoliinilla ruhjottua - ihan mahtavaa. Takasin kotiin yöllä Alecin, Katen ja Tej'in kanssa :) 









JA SITTEN TULEEKIN JO JOULU! Siitä päivitys erikseen söpöläiseni <3





2 kommenttia: