torstai 8. joulukuuta 2011

I have tanning lines from my thongs! The beach semester has officially started.

Tiistaina oltiin sovittu Lachyn kanssa kahvidate aamupäivällä.. Menin sovittuun paikkaan, ei miestä näkynyt joten koitin soittaa - känny pois päältä. Good one Lachy.. Parin tunnin päästä oli tarkotus tavata Amy (from Stereo), joten päätin ostaa aussi Cosmon ja mennä istumaan kahvilaan lukemaan sitä ihan vain itsekseni. Se oli tosi kivaa :) Sää oli hyvä ja pää kirkas joten mikäs siinä.. Myöhemmin sain tietää että Lachy oli tullut tapaamispaikkaan mutta akku oli loppunut kännystä. Haha voi kohtalo.

Kings of Leon - Sex On Fire

Avicii - Levels

Don McLean - American Pie

Kent - Ingenting

Happoradio - Omatunto 

Jokatapauksessa, kahden aikaan Amy tuli ja istuttiin turisemaan. Huomattiin että tunnetaan tosi paljon samoja ihmisiä (Alecin piiristä) ja siinä juttua riittikin monta tuntia. Ihana tyyppi toi Amy :) Antoi mulle kyydin kotiin ja menin päivälliselle - sovittiin että mennään ulos yhdessä illalla! Joten 9.30 tytteli kurvaili Pruen (sen bestis) kanssa mun pihaan ihanalla safari-autollaan ja matka kohti Glenferryä ja sen baareja alkoi.. Eli 15 min päästä tepasteltiin jo kemumestaan sisään ja siellä tulikin vietettyä varsin rattoisa ilta tavaten tyttöjen (jätkä)kavereita. Footie pelurit osaa olla äärimmäisen hyvän näköisiä.

-------------------------------------------Next chapter----------------------------------------------------

Voisin ihan valehtelematta kutsua keskiviikkoa koko tähänastisen elämäni parhaaksi päiväksi.

Chantelle käski mun varata keskiviikko sille.. Kuulemma mulle oli tiedossa yllätyspäivä! Edellisenä iltana sitten käski mun pakata mukaan biksut ja muuten mukavissa vaatteissa saapua sen talolle aamu kymmeneltä. Siellä tavattiin Julian ja Jonny, napattiin vähän lisää aamupalaa nassuun ja Chantyn äidin varoittavien puheiden jälkeen hypättiin autoon ja matka kohti mulle tuntematonta alkoi! Tosi salamyhkäisiä olivat.. Mutta olihan mulla aavistukseni ;)





Chantelle siis muutti Frankstonista Melbourneen vuoden alussa. Frankston on kaunis pieni rantakaupunki ja tunnettu vaarallisesta maineestaan iltaisin. Ajettiin 2 tuntia, ohi Frankstonin ja lopulta päädyttiin Great Ocean Beachille herkkueväsostosten jälkeen. Tää beach on rannikolla sijaitseva kaunis, massiivisen kokoinen ranta.. Vähän tuulista oli mutta silti aurinkoista, hiekkaista ja ihanaa. Asetuttiin siis pyyhkeillemme riviin ja alettiin ihailemaan merta. Olin jo onneni kukkuloilla ja ajattelin että ei voi elämä paremmaksi muuttua - roadtripillä kavereiden kanssa yhdellä näiden kulmien parhaista rannoista.










Siinä makoiltiin ja kyselin että kuinka myöhään meinataan lähteä täältä.. Ihmettyneenä Chanty kääntyi muhun päin ja sanoi että 15 minuutin päästä, tä on vasta alkua! Olin niin ymmälläni ja samalla onnesta soikeena etten tiennyt mitä odottaa. Hypättiin siis takaisin autoon ja back on the road!



Kurvailtiin pidemmälle rantareittiä myöten, kunnes päädyttiin Sorrenton keskustaan - seuraava iso rantamesta. Jonoon vain, fish n chipsit kainaloon ja alas veden rajaan mutustelemaan makoisia suolaisen rasvaisia ranskiksia uppopaistetun kalan kera.. Nam. Lokit sai loput perunat kun meidän jo valmiiksi sipseillä sisustetut masut oli täynnä! Mutta ei.. Seuraava pysäkki oli kuuluisa jätskipaikka - aivan syntisen herkullista jätskiä. Otettiin sitten kokonainen Medium paketti meille neljälle ja 4 eri makua tuli valittua sopusoinnussa (suklaa, mango, vesimeloni ja passionhedelmä <3). Lusikat kouraan ja takasin aurinkoon istumaan, jätskiä naamaan niin paljon kuin napa veti!! NAAMMMM. Ihan parhaimmat maut :)





 Seuraavaksi ajettiin pidemmälle Sorrenton rantatarjontaa katsastamaan. Tultiin rannalle, jossa vesi oli niin matalaa että hiekkapohjaista merta pystyi tarpomaan ikuisuuden veden ylettymättä polvia korkeammalle. Seurasin Chantyä ja Jonnya innokkaasti merenpohjaa tapaillen kun yhtäkkiä viiltävä kipu iski etuvarpaaseen, säikähdys lamautti täysin ja haukoin henkeä kuin sydänkohtauksen saanut minuutin ajan.. Kamut ihmetteli hätääntyneinä kysellen mitä tapahtui. Kun vihdoin pääsin hyperventilaationi ja yllätyksen yli, tajusin että toi pihtienlainen hyökkäys tuli halkaisialtaan 15cm kokoiselta RAVULTA. Mistä ihmeestä mä oisin osannut odottaa et tommonen tappajanilviäinen iskee muhun kiinni?! Nojoo.. kun kaverit oli päässeet nälvimis-/luuserikommenteistaan yli, suunnattiin takasin rannalle, loikoiltiin vähän ja back in da caaar.




Kerroin aikaisemmin että haen leirivetäjäksi lapsukaisia hauskuttamaan? Tää juttu oli siis suunnitelmissa Chantyn kanssa. Chan on ollut noilla leireillä pienestä asti ja nykyään ohjaajana, joten tuntee hyvin pomot siellä - onneksi muistin ottaa mun lomakkeen mukaan sillä spontaanisti päätettiin viedä mun hakemus hlökohtaisesti paikan päälle. Kurvailtiin ison rannalla sijaitsevan leirikeskuksen pihaan ja pienten etsintöjen jälkeen löytyi tha big boss.. Keski-ikäinen supertyypillinen aussimies - rento, iloinen ja vaan ihan mahtava. Siellä sitten sopersin asiani ja koska tää herra on ku Chanin isä #2 ja meikä 18 v, sain suoraan ilmotuksen et oon messissä!! JEEE!!! Viikko PortSean upealla rannalla vetämässä ranta-aktiviteetteja muksujen ja useiden omanikästen nuorten kanssa.. Asuminen ja ruoka ilmaseksi.. Im extremely pumped :) Vähän niku isosena olo!


Next destination: unknown. Mun naamalle sidottiin pyyhe joten en nähnyt mitään, mutta vuorta ylöspäin oltiin ajamassa.. Pyörtävää liikettä riitti kunnes korvat meni lukkoon - ollaan tosi korkealla. Pian pysäytettiin auto ja mut ohjataan ulos. Otin muutaman epävarman askeleen jälkeen kaiteesta kiinni, Jonny avasi peitteeni ja sain luvan avata silmät. Edessä avautui näkymä valtameren ja sitä kaartavan rantakaupungin ylle.. Henkeäsalpaavaa :) Vähän kuvailtiin ja matka jatkukoon muutamilla lookout-spot pysähdyksillä höystettynä.















 Seuraavaksi mentiin moikkaamaan Nikkitaa, vettä nassuun ja toi neiti mukaan partyautoon ja viimiselle rannalle Arthur's Seat Lookoutille.. Aurinko oli laskemassa ja joku vietti hyvää iltaa jetskillä ulapalla. Ah :) Takasin autoon ja roadtrip jatkui parin tunnin ajomatkalla takasin Chantyn luo. Sarjassa "Naked men barking at innocent bypassers from the car". Crazy aussies and their roadtrip games. Jäätiin Jonnyn kanssa yöksi Chantyn luo ja katottiin Horrible Bosses leffa.. Chillll.







Rakastan noita ihmisiä ja tota päivää. Se on tallessa pienessä simpukankuoressa jossain sydänontelossa.

JA SUPERISOT KIITOKSET MIKKELLE JA RIIALLE (kuvassa).. IHANAT JOULUTERVEHDYKSET MURUSENI <3 olette valtavan suloisia :) made my day. from awesome to even better.


Eilen menin rannalle Amyn, Pruen, Elisan ja Nickin kanssa :) Tytöt nappas kyytiin ja ajeltiin kaupungin läpi Port Melbournen hietikoille. RUSKETUUUUS. Eipä siinä muuta he oli tositosi kivoja. Päivä meni lepposasti ja iltapvällä takasin kotio, kyydittiin joka iikka majapaikkoihinsa mikä osottautuikin 1,5 tunnin ajomatkaksi ympäri kaupunkia.. Hyvä seura, musiikki ja kuski piti fiiliksen korkealla.



Päivällistä kotona, laittautumista ja sitten ulos Helenin ja sen kavereiden Tessin ja Ashleyn kanssa.. Coctailbaarissa aluksi istuttiin, sitten tsekattiin muutamat muut paikat kunnes lopulta hupaisan illanvieton jälkeen napattiin taksi systerin kanssa kotiin.








Tänään menin keskustaan Tedjin ja Cathyn kanssa - sushia, kahvittelua, lounastelua ja rap tapahtumasta nauttimista :) Ihan sairaan hyvä tapahtuma - nuoria laulajalupauksia esiintymässä Federation Squarella ilmaiseksi "Lopettakaa väkivalta naisia kohtaan"- tapahtuman merkeissä. Ihan sairaan hyvä juttu.







Reverie Sound Revue - Arrows

Nyt mua vähän oksettaa kun join varmaan liian vähän vettä päivällä ja oli tosi kuuma.. Kitannu nyt puolen tunnin sisällä 2 litraa kurkusta mutta ei auta, varmaan pientä auringonpistosta havaittavissa :( Vanhemmat menee tänään ulos ja Chanty tulee meille yöksi, movienightt!! Oon saanut juhlimisesta tarpeekseni nyt pariksi päiväksi. Niin ja Alec nimesi mut "the official nigga of the house"ksi.






Peace up bro's!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti