torstai 15. joulukuuta 2011

You may not always end up where you thought you were going, but you will always end up where you were meant to be.

Haisen savulta, korvissa on hiekkaa ja sääret niin mustelmilla että tuntuu kuin sodasta olisin saapunut.

Muttajuu.. Viime viikonloppu tuli aika rauhallisis merkeissä vietettyä, juhlinta riitti joksikin aikaa tosiaan. Menin vaan salille vetämään kunnollisen treenin pariksi tunniksi kumpinakin päivinä :) Sunnuntaina tuli jonkinmoinen koti-ikäväpuuska kun kelailin mitä kotopuolessa nyt tapahtuu ja niin hullulta kuin kuulostaakin, tuli talveakin pikkusen ikävä. Mut siitäkin pääsi yli kunnon reenillä joten no big harm happened! Sarin kanssa lähdettiin salille ja kahvitkiin hotkaistiin nassuun hikoilun päätteeksi - en oo pahemmin koulutyttöjä (paitsi Chania) nähnytkään tässä lomalla! Ehh.


Maanantaina kahville Lachyn ja Alisonin kanssa, siinä se alkupäivä mukavasti menikin. Sitten salille ja illalla Chanin luo yökylään.. Saapuessani neitosen luo sain ilmoituksen että seuraavaksi mennään leffaan Jonnyn ja Georgian kanssa. Alright! Mentiin siis teatteriin missä Chanty työskentelee ja kokka kohti kuutos salia - New Year's Eve. Jos et ole über amerikkalaisten leffojen fani, älä missään nimessä katso tätä. Koko tuotos on vaan tungettu täyteen mahdollisimman kuuluisilla näytteliöillä ja juonikin menee ihan solmuun sen takia että julkkiksia pitää saada joka nurkasta kurkkimaan.. Times Square oli suljettu tän idiootti-pre-uusvuos kuvauksen takia ja ylitsepursuava isänmaallisuus henki valtasi kaikki nurkat ja korvaontelot. Voisin jatkaa sivukaupalla syitä miksi en todellakaan pitänyt tästä leffasta mutta ymmärsitte varmaan idean. Oisin voinut oksentaa kaikesta siitä tekojalosta jenkkimäisyydestä Y-Ö-K. Leffan loppu toi fiiliksiä erinäisestä henkilöstä historiassani ja pari kyyneltäkin tuli sitten siinä tirautettua. Hali Chanilta ja hyvänyön tee auttoivat siihen :)

Tiistaina herättiin Chanin luona.. maattiin sängyssä ikuisuus kunnes vihdoin raahattiin ittemme keittiöön aamiaiselle. Jonny, Georgia ja Julian tuli meitä hoputtamaan pukemisessa ja sitten yhdessä tuumin lähdettiin Chapel Streetille katsastamaan tuoreesti avattu TOP SHOP! Semmonen hulina siellä päällä että pois alta.. niinkuin teinkin, ei parane köyhänä tohon kauppaan mennä haha. Lounaalle kamujen kanssa ja ison mustan kahvin jälkeen SALILLEEE jepjep. Sitten kotiin. Bilevaatteet niskaan. Amyn kyydissä Glenferrien baareja katsastamaan.. Vähän kamuihin törmäiltiin ja sen semmosta höpsöttelyä, kiva ilta yleisesti :) Jordyn kanssa oli tarkotus tavata mutta herra oli siinä kunnossa ettei edes osannut mulle ilmoittaa missä oleskeli.. Miten vaan. Amyn kyydissä mä ja Matt (naapuri) kotiin.



Keskiviikkoaamusta hammaslääkäriin mum'in kanssa.. Mun toisesta tekohampaasta on lohjennut pala ja oli aika kriittisessä tilassa sen pysyväisyys. Jotenka mentiin sitten korjauttamaan :) 200 dollaria maksoi huoh mutta hyvä et sain hoidettua. Päästyäni kotiin menin keskustaan kahville Cathyn ja Laurenin kanssa Degravesille. Takas kotiin äärimmäisen väsyneenä.. MUTTAAA seuraavana päivänä odottikin tosi kiva juttu! Nimittäin meno Frankstoniin Jonnyn luo Chanin ja Julianin kanssa, ja sieltä CLIFF DIVING placelle ja hiekkarannoille jatkaminen ;)


Mutta niin Jonny soitti ja ehdotti et mentäis Frankstoniin jo ke iltana Julianin kanssa ja oltaisiin yötä.. Mikäs siinä, kimpsut kasaan ja junalla tunnin matkalle määränpäähän. Jonny nappas meidät asemalta autolla, mentiin hakemaan Chan bileistä kyytiin ja ajettiin Jonnyn luo.. Ajattelin että ilta menis rauhallisesti leffan ja aikaisen nukkumaanmenoajan merkeissä, mutta kun on noista veijareista kyse niin eihei tuu kuuloonkaan. Mekko päälle siis ja takas autoon > Shannonin luo kattomaan mitä Nikkitalle ja Shannylle kuuluu :) Siellä aika remakka meno päällä mentiin ja uima-allastakin testailtiin mitä  mielenkiintoisimmilla hätä-uikkari kyhäelmillä... Oli niiiin hauskaa!! Sitten suihkuun vaan neidit ja herrat ja autolla juhliin joista käytiin Chan ekaksi hakemassa.. Hauskat juhlat oli siellä päällä ja perheen äiti ei ollut vaan kotona vaan myös varsin humalaisessa tilassa - hänen kanssaan tuli muutama tärkeä elämänohje puitua läpi. Haha en tiedä sitten enää onko toi tosi siistii vai ihan vaan noloa..

Anywayss lopuksi Jonnyn luo ja pehkuihin vihdoin! Sain ruhtinaallisesti pikkuveljen tyhjän huoneen ja sängyn käyttööni - ihanat 7 tuntia tuli uneksittua (muitten 2-4 tuntiin verraten..). Aamulla herättiin, hedelmäsalaattia ja muroja kulhoon, kahvikuppi kainaloon ja takapihalle aamiaiselle Chanin, Jonnyn, Julianin ja Nikittan kanssa.. Aurinko paisto ja vihdoin sää oli ihan mahtava edeltävien päivien sateisuuteen verrattuna.



Kun oltiin valmiita, lähdettiin ajamaan autolla eräälle kiviselle rannalle harrastamaan cliff divingia!!!!!!!!! Tää ranta oli pikemmin iso meren muovaama kivimuodostelman ympäröimä laguuni :) Tuntui melkein taianomaiselta - surffiaallot hakkasivat rantahietikkoon ja isot vankat ja rönsyilevät kivimuodostelmat kaarsivat koko komeutta.. Piti alamäkeen mennä pitkään portaita että pääsi alas asti tälle beachille. Siinä sitten taiteiltiin tiemme kivisen rannan läpi kunnes päästiin kallioille jotka nousi syvästä vedestä 10 metrin korkeuteen.. Sukelluspaikka oli vähän kuin tyyni kivien ympäröimä allas myrskyisän veden keskellä. Chan ja Nikki jänisti ja jäi ylemmäs vehreälle polulle kattelemaan mun ja poikien hyppyharjoituksia. Kipusin alhaalla rannalla koukeroista kallionpieltä ylös ja viimein pääsin kielekkeen huipulle.. Siinä ihmeteltiin Jonnyn ja Julianin kanssa pudotusta ja Jonny kokeneena hyppymiehenä ehdotti menevänsä ekana jos meitä pelottaa. En harkinnut kahdesti vaan otin ja hyppäsin veteen varmistettuani että se on varmasti turvallista.. Poitsut silmät pyöreinä tuijotti ja meikä tyttö ponkaisin takasin pintaan peukut pystyssä. PARASTA ADRENALIINIPIIKITYSTÄ tsiisus sentään! Eikun takas ylös, hypättiin tällä kertaa Jonnyn kanssa käsi kädessä ja viimiseksi kipusin taas ylös ja hyppäsin. Tällä kertaa kuitenkin tunsin jotain lipsuvan pois ranteestani veteen päätyessäni.. Kauhukseni huomasin että se oli Chanin synttärilahja - ystävyyskoru. Ei toivoakaan löytämisestä 5 metrin syvyisestä vedestä.. Kivuttiin takasin Chanin ja Nikkin luo poikien kanssa ja vähän itkuakin tuli meikällä väännettyä kun olin hukannut korun. Chan halasi ja ymmärtäväisenä selitti että niin käy kokoajan, hommataan uus! Tuli vaan niin paha mieli, voi :/





Autoon ja Sorrentoon matka vie, 40 min tuli ajeltua hyvän musiikin ja seuran merkeissä. Auringonotto oli seuraavana listalla ja sitä tulikin harrastettua rannalla.. Chan ja Jonny haki ylläriks pitsaa meille ja siinä mutustellessani ajattelin vaan että oon kyllä niin onnellinen et sain tähän maailmaan syntyä :D Ihana maailma. Most of the time.


Sitten ajeltiin takasin Melbiin, vajaa pari tuntia siinä meni. Istuttiin Chanin kanssa takapenkillä ja (sori äiti!) välillä avattiin ikkunat ihan auki, kouraistiin kahvoista kiinni ja kammettiin ylävartalot ulos ikkunoista - istuin siinä ikkunassa ja tuuli vaan hulmusi merensuolasessa tukassa! Hahaha...

Kotiin kun pääsin niin mum sanoi että voin tulla BBQ'hun hänen ja Alecin kanssa lähellä asustavan tuttavaperheen luo.. Sairaasti ruokaa ja uusia ihmisiä tavattavana! Kivat juhlat oli pystyssä :) Nuotiokin oli takapihalla, joka selittää savuisen hajuisen tukkani.. Korvissa hiekkaa vaikka suihkussa kävinkin kun rannalla välillä mukavasti tuulahti muruset naamalle ja jalat mustelmilla kovan luokan kiipeilyn ansiosta.. Ei voi sanoa etteikö tapahtumarikas päivä olisi ollut! Nyt oon vaan tosi väsynyt ja painunkin tästä pehkuihin. Huomenna iso päivä, näillä näkyminen mennään road tripille Amyn kanssa Torquayhin vähän ruskettumaaan ;)


Verrattuna alkuaikaan, tällä hetkellä tuntuu että on liikaakin tekemistä kokoajan! Alan väsyä niin kamalasti, välillä pitää vaan kieltäytyäkkin joistain kutsuista.. Hupsua tää elämän meno :) Jokatapauksessa kiireisyys sopii mulle ja oon tällä hetkellä niin valtavan tyytyväinen tähän elon makuun.



Unia ihanaiseni mulla on kova ikävä <3

3 kommenttia:

  1. Voieeeei tota sun hammasta! :D muistan ku olit ihan paineis, et miten sul käy siellä ku jouduit täälläki ramppaa yhtenään hammaslääkärillä :D toivottavasti ei käy mitään ihmeempii enää niitten kans :)

    Huomen on mun synttärijuhlat ja mennään ekaa kertaa baariin, kun oon nyt täysikänen ;) Ikävöin sinua kovasti tänne meidän kanssa juhlimaan :( <3 Vaiks siel on kyl varmaa oikeen hyvät juhlat myös :DD

    puspus Kata <3

    VastaaPoista
  2. Juuu ressilevelit oli semmosis lukemis ku toi hampi narahti et meinasin ampuu jonkun.. Eiköhän ne ihan kiltisti nyt pysy, pitäis ainakin :)

    Haluisin niiin pal nyt kyl teijän kaa sun synttärei juhlistamaa.. Voi että kamut pitäkää paras päivä ja lupaa vetää veeruska semmoset kännit ettei pitkään aikaan oo vedetty ;)

    pusuja paljon <3

    VastaaPoista
  3. Haha jooo olin kyllä humalassa ;DD Oli ihan superhauskaa! krapulasta ei oo tietookaan eli kaikinpuolin onnistunut reissu ;) Sitten kun tuut takasi nii mennää yhdessä juhlimaan <3

    VastaaPoista