maanantai 5. joulukuuta 2011

Life is good when you see the good in life.


Voin ihan suoraan sanoa että Ryelyn synttärijuhlat (a.k.a Sianna’s formal’s afterparty) viime torstailta oli ihan surkeat.. Alotteluilla kamujen kanssa oli hauskaa, mutta afterpartyihin lähdössä tapahtu yhtä sun muuta komplikaatiota. Ärsyttävintä oli kuitenkin, ettei kukaan ollut kunnolla tsekannut osotetta mihin oltiin menossa joten eksyttiin sitten oikeen huolella ennen kuin viimein löydettiin tie kemupaikkaan. Siellä tajusin etten tuntenut KETÄÄN muuta kun mun tyttöporukan ja he puolestaan olivat niin railakkaalla tuulella että vissin täyisn unohtivat mun läsnäolon.. Olin siis ihan feidattuna siellä bileissä eikä ees ihmiset ollu samanlaisii reippaita avoimii aussei joitten kaa voi vaan ystävystyä. Tuli sitten niin yksinäinen olo ku kaverit pujahti vessaan ja tiesminne kokoajan et en enää jaksanut vaan menin kotiin taksilla.. tunnin jälkeen.. maksoin yksin kulut.. Jjoo. Kai sitä oppii virheistä :)











Nojoo sitten reippaana perjantaina kouluun yhdelle tunnille reilujen 4h yöunien jälkeen, sitten Christmas Cringle! Eli mein tyttöporukassa (10) pistettiin kaikkien nimet sekasin pussiin ja jokanen veti yhden nimen, jolle sitten osti $15 lahjan. Söpöä! Joten siinä sitten vaihdeltiin lahjoja aurinkoisessa puistossa, mutta pian mun pitikin jo lähteä keskustaan tapaamaan Lucasta ja Jordanaa (exchanges from France & Brazil).. Oli ihan hirmu kivaa ja menin kotiin vasta myöhään iltapäivällä. Seurasi chilli ilta, ja jännitys seuraavaa päivään alkoi tiivistyä.

Herätys aamu 9 ja kohti alotteluja ja STEREOSONICIA!!! Eli pakattiin kimpsumme kasaan Alecin kanssa ja lähdettiin alottelupaikkaan Rachelin luo.. Tällä kertaa jopa tunsin varmaan puolet porukasta! Joten juttua riitti, uusien ihmisten tapaaminen oli hauskaa ja varsin kivan näkösiä aussipoikiakin siellä oli ;) Seurusteltuamme parin tunnin ajan lähdettiin juna-asemalle ja suunnattiin Stereosonicin showgroundeja kohti.. Hukkasin tosiaan mun kaveriporukan ja eka tunti tuli fiilisteltyä ittekseni juhlakansan keskellä, ilmeisesti otettua kuvia randomeiden ihmisten kanssa ja pompattua päälavan katsojamassaa halkovan aidan yli :---D Löysin sitte kun ihmeen kaupalla mun tuttuja alotteluilta 60 000 ihmisen keskeltä ja niiden kanssa sitten sujuikin hyvin loppuaika :) Melkein tauotonta tanssimista semmoset kevyet 8 tuntia, onneksi oli Converset jalassa.. Avicii, Kaskade, LMFAO, Benny Benassi, Carl Cox etc.. THANK YOU for making my festival the best!!!! 



































Eilen heräsin ja lähdin Chantellen luo viettämään päivää ja hienosäätämään lomakkeita.. Maattiin vaan sängyssä ja katottiin telkkaria :) Sitten tuo tytteli kysyi et jos haluan lähteä sen isosiskon poikaystävän 20 vuotis päiville.. Ja sinne tie vei! Cantyn, puolalaisen äidin ja isoäidin kanssa. Vanhempia ja nuorempia kavereita oli kokoontunut takapihalle ja isot BBQ-kemut meneillään. Sellast vähän hippimäistä porukkaa ja oli hirmu kiva alkaa jutskailla randomisti niin 18 kuin 28 vuotiaittenkin tyyppien kanssa.. Aurinkoinen iltapäivä ja hyvää ruokaa (jota söin PALJON).. Sitten vaan kotiiin :) ja skypetteleen! Oon löytänyt Viberin iphoneeni (app) jolla voi ilmaseks soittaa ja tekstata iphonejen välillä - kaikki kamut jotka vaan pystyy ni ladatkaa se, voidaan soitella koska vain ilmaseks jos vaan nettii on!







Tänään lähdin aamulla rannalle St. Kildaan ja koska olen aikatauluihminen, kamut oli myöhässä ja siellä vaan piirtelin itekseni tunnin.. Sit tuli Tedj, Ben, Cathy ja Lauren ja mentiin istuskeleen nurmikolle auringonpaisteeseen.. Tietenkään kukaan ei muistanut ottaa aurinkorasvaa joten paloin aika mukavasti kun siellä päivä chillattiin! En kuitenkaan niin pahasti kuin Cathy >


Kohta se jo rusketukseksi muuttuu :) Sitten menin gymille bodyattackiin ja tässä kotona vaan istuskelen.. Kiva ja tapahtumarikas loppuviikko tiedossa, odotan innolla!



xxx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti