tiistai 29. marraskuuta 2011

Let your values be your map and your heart your compass on your joyrney to happiness.



Potkin itseäni hereille, ravistelen päätäni ja koitan saada itseni havahtumaan vaarallisen todentuntuisesta unesta.. Musta tuntuu että koen täällä kaikkea niin ihanaa mutta pää ei pysy perässä. Pelkään että nää asiat valuu vaan sormien välistä enkä ehdi tarttua niihin tarpeeksi vahvasti - niin että saisin ne säilöttyä pieneen rasiaan vaikka mahalaukkuun (tässä tapauksessa blogi auttaa, heh).



Uusi huomio. Kävelin tossa kadulla salilta takas kotiin elämäni ensimmäisen jooga tunnin jälkeen ja fiilis oli ihan sika hyvä ja rentoutunut! Ulkona alkoi sataa rankasti (taas) kun olin matkalla kuntokeskukseen, mutta kun astuin ulos yllättyneet kasvoni kohtasivat auringon paisteen ja haistoin kirpeän tuoreen, viileän ilman. Käppäilin sitten kotiin ja tajusin vaan kun katoin kirkkaansinistä taivasta puiden läpi että oon niin onnellinen että voisin alkaa itkeä..

Tuntuu että me tarvitaan aina huonoja asioita tapahtumaan että tajutaan kuinka hyvin meillä asiat on. Tiedättekös, mä alan vielä vahvemmin keskittyä hetkeen ja nauttia niistä pienistä jutuista mitä tapahtuu.. Jos kerta oon sellanen persoona et mikään ei oo mulle tunnetasolla tarpeeksi niin alanpa kuormittaa sitä oikein toden teolla. 



Tein nääs persoonallisuustestin netissä (löydät täältä!) ihan huvikseni, ja vahvimmaksi piirteekseni osoittautui "Seikkailija". No tottakai, rakastan haasteita, tartun hetkeen, hymyilen ja tykkään tavata uusia ihmisiä ja niin edespäin.. Sama vanha rotla. Kuitenkin osa "Yleensä etsit jatkuvasti uusia ilmiöitä ja kokemuksia, jotta sinulla olisi valinnanvaraa. Olet nähnyt ja oppinut paljon elämässäsi, mutta sen sijaan, että perehtyisit johonkin enemmän, jatkat etsimistäsi tietämättä tarkkaan, mitä olet etsimässä. Olet hienostunut, aina ajan tasalla, asiantuntija ja pesunkestävä kuluttaja. Rakastat seikkailujesi selostamista tai esittämistä ja liioittelet mielelläsi, jotta tarina olisi mahdollisimman hyvä. Pelkäät ikävystyväsi ja keksit jatkuvasti uusia ideoita, vaikka harvat niistä loppujen lopuksi toteutuvat. Olet harvoin täysin tyytyväinen oloosi."

Harvoin tyytyväinen olooni.. Pysäytti vähän. Osaan olla niin iloinen kaikesta mitä tapahtuu mutta tuntuu kuin aina jotain puuttuisi, jään silti jostain paitsi. Varmaan toi osa on mun oma pieni ongelmapalanen aivoissa, jota pitää oppia kontrolloimaan :) En tiedä tapahtuuko tota muille ihmisille, mutta joskus mun vaan pitää läpsäistä itteäni (kuvainnollisesti höm) ja komentaa tajuumaan että tähän on aivan mahtavaa! Joten elämänkoulu osa 398 alkakoon.


Syvällisyydestä päästyämme rustailenkin vähän jotain mitä elämässäni tapahtuu nyt. Mmmm sunnuntaina menin kirjastoon taas pariksi tunniksi.. Piirtämään :) JJuuu ja sit muuten aika rento päivä, paljon nukkumista. Tarkotus oli nähä Chantellea mut suunnitelmat vähän meni myttyyn.. Maanantaina menin 6 kilsan lenkille Helenin kanssa, jonka jälkeen mentiinkin UIMAAN Box Hill'in uimahalliin.. Mitä ihmettä, en ole koskaan nauttinut uimisesta erityisemmin urheiluna (vaikka vesi muuten lähellä sydäntäni onkin). Mutta toi oli kyllä aivan mahtavaa, uin 2 kilsaa (tunti meni) ja seuraava aste on oikeesti oppia kroolaamaan ilman että näytän hukkuvalta kanalta. Noi kilsat vedettiin rintauinnilla. 


Eilen menin ottamaan koulun aikasen lopetuksen jälkeen hyödyn läheisen sali Genesiksen kuukauden tarjouksesta "28 days for 20 dollars" (SAIRAAN HYVÄ!) ja nyt saan käydä tolla ylellisyys salilla kuukauden ajan niin paljon kuin haluan :) Tosi hyvä juttu, pitää saada itteni raiteille takas kun ei tota juoksemista turhan ahkerasti oo tullut harrastettua viimiseen pariin viikkoon (mahtaakohan liittyä synttäreihin köh..). Mut nyt on taas aika saada itteni kuntoon kesää varten! Joten sitten Chantyn (-elle) luo täyttämään hakemusta lasten leirin vetäjäksi hakemista varten Tammikuussa!! Lisää siitä myöhemmin, mutta vaikuttaa hirmu kivalta jutulta ;)

Tänään hakemuksia leirivetämistä varten ja sitten yhdeksi tuplatunniksi kouluun. Tää oli Visual Communicationia.. se kuulostaa aivan sairaan kivalta! Ihan mun juttu. Eli meidän pitää valita jokin kohde, esim oma vaatemerkki, ruokakauppa tai vaikka tee-merkki ja tehdä siitä täysimuotoinen suunnitelma portfolioon. Tämä siis tarkoittaa erilaisia mietekarttoja, logohahmotelmia, pohjapiirustuksia, 3D kuvia ja piirroksia ynnä muuta.. Riippuen tietty mitä tekee :) Mun tilanne tietty on se että teen sitä vaan 3kk joka on vähän vajaa se minkä Unit 3 kestää.. Sovin siis itteni ja open kanssa että teen niin hyvän portfolion kuin osaan niin että voisin käyttää sitä myöhemmin suomessa jos vaikka haen sille alalle suuntautuvaan koulutukseen, töihin tai ihan mitävaan.. Nyt vaan inspiraationystyrät hyrräämään ja keksimään tasan joku loistava vaihtoehto!! Näillä näkymin suunnittelen alusvaatemallistoa nimikkohajuvesineen, tatuointiliikettä tai beach-teemaista kuntosalia.. Luulin aluksi että päätös ois helppo nakki mutta ei se oo. Anyone with ideas please contact!

Huomenna Ryelyn synttärit, ei koulua, nään varmaan Chantyä ja sitten lounaalle tyttöjen kanssa, salille Sarin kanssa ja illalla aloitteluille Indian luo Ryelzin synttäreiden takia ja sitten erään high schoolin formaleitten afterpartyihin juhlimaan tyttöjen kanssa - liput $30, a total ripoff mut paree olla hyvät kemut sitten. Koulua perjantaina yksi tunti, sitten varmaan takas nukkumaan hheh ja sit nään ranskalaisvaihtari Lucasta keskustassa.. Toivottavasti mentäis nyt myös Tutankhamon näyttelyyn Phoebsin kanssa! Lauantaina Stereosonic ja sitten EI MITÄÄN KOSKA MULLA ALKAA KESÄLOMAAAAAAAAAAA! Jahuu :)

Ruokaspesiaali :) Koska tykkään ruoasta.













Hihi kuormitin päivityksen söpöillä kuvilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti