perjantai 5. elokuuta 2011

Belly tops, flip flops, Lemonade, in the shade, Blue skies, hot guys, Late nights -water fights, Ice creams, sweet dreams, Bathing suits, shooting hoops, Party time, schools out, Sleeping in,sneaking out ..That's my summer with no doubt!

Ulkona sataa vettä ja sää on kylmä. En ois uskonut että elokuun alussa katon ikkunasta ulos ja näen kuinka kylmä siellä on. Semmonen on Australia tällä hetkellä :)

Eilen koulun jälkeen tapahtui ehkä paras juttu ikinä hahhaha! Oltiin suunniteltu tyttöjen kaa että mennään piknikille puistoon > Ulkona satoi ja taivas oli harmaa joten ei paljoa pikniköity puistoissa. Tällä hetkellä oltiin jo ostettu Target'ista kaikki ruoat ja siinä sitten vähän ihmeteltiin että mitäs nyt. Leiriytyminen päätyi mitä mielenkiintoisimpaan paikkaan, nimittäin katoksen alle Targetin kylkeen.. Tuskin oisin tollasta tehnyt Suomessa! Oli ihanaa istua maassa ja syödä vähän likaisilla sormilla avocado dippiin kastettuja keksejä ja jäisiä vadelmia.. Ei siihen kuole, vastustuskyky se vaan paranee! Haha <3







Ou ja sekosin täysin vikalla tunnilla (matikkaa). Juteltiin Alizéen kanssa ja alkoi kyllästyttää koulu ja istuminen ja kuunteleminen, joten siinä seurasi semmonen virnistely ja vammailu että ihan varmasti kaikkosi viimeisetkin kunnioituksen rippeet :D No, olipahan ainakin hauskaa. Seuraava quote kuvastaa mielestäni itseäni äärimmäisen osuvasti.

“Sometimes I pretend to be normal; but then it gets b-o-r-i-n-g, so I go back to being me.”
— Unknown

Illan vietin kotona chillaten, minding my own business.. Veli oli tullut kotiin viikon festarireissulta ja näytti kuvia matkaltaan. Kuunneltiin olkkarin matolla musiikkia ja katottiin Sex and the Cityä telkkarista, juteltiin turhia.. Hahhah Alec on niin hupsu; Sinkkiksessä tuli jakso jossa Carrie puhuu exästään haamuna. Ja jotain että hännen täytyy kohdata haamunsa Aidan tai jotain ton suuntaista..Sitten he vihdoin tapasivat kadulla ja Alec siinä pöllämystyneenä tokaisee "I thought he was a ghost?!" .."it means ex in women language".."Oh.. haha shut up! (lots of laughing by me)". Mulla on ihanat sisarukset :)
Tänäiltana tie vie Sari'n luo ja sieltä mennään yllättämään Sam'in poikaystävä yllätyssynttäreillä. Vihdoin tapaan koulutyttöjen jäbäkavereita ja muita kamutuksia! Odotan innolla.

SEURAA KESÄSPESIAALI "KESÄ ON BEST" -OSIO, sillä odotan kesää aivan valtavasti ja sillä se on kuulemma aivan mahtava täällä ♥ (tumblr also back in life)


kyseinen kuva kaverini fb:sta;














Aww host iskä pisti just stereot soimaan ja tuli kysäsemään ovelta että haittaako jos kuuntelen vähän Rolling Stonesia.. ei tietenkään! Ihanaa :) Istun täällä lämpimässä peittoni alla <3
Ja jalkakin on huomattavasti parempi! Väännän itteni varmaan lenkkipolulle tänään jos toi sade vähän hellittää jossain kohtaa :)

xx

6 kommenttia:

  1. Hei pakko kysyä et missä suburbissa asut? tulin just ite kotiin ausseista ku vietin siel 10 kk ja asuin suurimman osan ajasta melbsussa sandringhamissa.

    VastaaPoista
  2. Meikkis asuu Camberwellissa :) wou tosi makeeta!! Pakko kysyä jos haluisit iha vaa tiivistää et millanen kokemus oli? Ois nii kiva kuulla :) Itelläni takana nyt yks kokonainen kuukausi!

    VastaaPoista
  3. oli ihan mielettömän ihanaa!!!! haluisin niin tulla takas, melbourne on mun toinen koti ja oikeestaan tuntuu jopa enemmän kodilta ku turku tällä hetkellä. kai oot nähny jo ne graffiti lanet? hoisier lane esim federation sq takana on pretty amazing! ja aussit on ihania. vaikka välillä musta tuntu et tarkottiks ne oikeesti kaikkea mitä sano mut kyllä ne on oikeesti vieraanvarasia, mukavia ja ilosia. ja lepposia! (ja miehet on kuumia;p) voin kertoa et paluu suomeen tulee olemaan isku päin kasvoja. ootko jo 18? no anyways jos täytät siellä niin meeppäs sellasille clubeille ku wahwah lounge ja sorry grandma, loisto paikkoja! ja fitzroy on ihana kaupunginosa samoin kuin carlton, brunswick, prahran ja st kilda. cold rock ice cream yummmm!! voi ei nyt ku tässä muistelen niin tulee tosi ikävä haha:D ja joulu tuntuu siellä tosi randomilta ku juhlitaan bbq:n merkeissä 40 asteen helteessä! ja jos vaan pääset niin käy ihmeessä great ocean roadilla, siellä on tosi kaunista! ja sademetsää myös. jaaa mitäs vielä nii joo geelongissa on roxy, quicksilver, billabong ja rip curl ouletit, suosittelen käymään esim joululahjarahojen kanssa;) mut siis ihan mieletön vuosi oli, paras mun tähän astisessa elämässä. ja hirveesti sain uusia ystäviä:) so ill promise youll have the most amazing and exciting year ever mate!

    VastaaPoista
  4. ja oho muuten sähän asut sit aika kaukana!:o mulla asu aussi kaverit siinä surrey hillissä niin tiiänki ton suburbin missä oot:)

    VastaaPoista
  5. Voi vitsi kuulostaa niiin ihanalta :)! Kiitoksia paljon noista paikoista, menenpäs zekkailemaan kunhan kerkiän ;) Oon vaa nii innoissani kaikesta!! Aijaijai ja viikonloput on ihania. Tulin jo ite asias iha sairaan hämmentyneeks ku yks päivä katottii kaverin kaa sen joulukuvii, oli vaa iha hulluu en mä osannu sitä käsittää..

    Voi kuule mä asun niin lähellä kaupunkia et oon ikionnellinen tänne pääsystä! Jotku kaverit asuu oikeesti kaukana ;)

    xx

    VastaaPoista
  6. ou ou ja tosiaan 18v täyttyy alle 3 kk päästäää <3

    VastaaPoista