keskiviikko 3. elokuuta 2011

FRUSTRATION !

Mun jalka kuoli lopullisesti. Oon kärsinyt sitä tässä viimiset puoltoista tuntia.. Noh ei ihan kuollut, mutta särkee niin maan tuhottomasti! Siis ei mitään rakkulameininkiä VAAN AITOA TUSKAA. Kuolen.. Olin juoksemassa tänään. En varmaan voi juosta ainakaan pariin päivään ellen mieli raajaani amputoitavan?! Eikä se ees nii paljon se sattuminen, mutta se TURHAUTUMINEN. Turhauttaa on päivän sana - mainiota nyt sen keksin.

Turhtauttamisesta lisää. Ok on ihanaa olla vaihtari ja saada mahdollisuus olla kaikkien kaveri. Silti - kun parin parhaan kaveriporukan suunnitelmat menee päällekkäin mukkelis makkelis niin mitenkäs sitten suu pannaan? En halua tuottaa pahaa mieltä kummallekaan lössille, sen enempää kun valita puolia - mutta jossain menee raja! Voi pyhä perse ku ei voi mennä asiat niku haluan.

Will.I.Am - I Like To Move It

Muuten oli kiva päivä :) Sain ajaa sisään kesäuniformuni (koulu).. joka on mielestäni paljon kivempi kuin talven vastaava! Kevät meinaan antoikin meille kunnon maistiaiset itsestään (se elää sittenkin!) ..ja mittari kohosi jopa yli 20Cn!! Itse asiassa sama juttu ollut viimeiset 4 päivää :) Jei <3 Koulun jälkeen käväistiin ranskalaisen vaihtarikaverin kanssa mun kämpillä vähän vaihtamaan kouluvarustusta kevyempään ja sitten kaupungille -> shoppailua auringonpaisteessa! (löytönä mm alesta kultaiset open toe ballerinat $5). Ja hommasin Myki:n (yleisen liikenteen kortti, koulualennuksen ansiosta 220 dollarilla 7 kuukautta trameja, busseja ja junia niin paljon kuin haluan.. prretty good!).


Kesäuniformuuuu <3




Alizeé from Paris!

Ja sit menin juoksee jjeejee ja PUMRÄKSPOKS ku kotiin tulin ja jalkani tuon tuhon tunsi - oli kuin ruohonleikkurilla joku akillesjännettäni hitaasti nakertaisi. NOT NICE. Plus että oikea penikka särkee! Ärsytys. Vika on koulukengissä. (en suostu syyttämään lenkkareita tai äkillistä lenkkipolulle palaamista) Hyvää yötä :)


(ps) Oi ainiin - sunnuntaina kun olin menossa Lilydaleen, tietenkin lähdin viime minuutilla kotoa niin että ehtisin juuri ostaa junalipun automaatista ja hypätä junaan.. Mitä en huomioinut, oli se että mulla oli lompakossain vain 20 dollarin seteli ja maatti ei hyväksy yli 10.. Olin siinä sitten vähän sormi suussa että JAAHA vai semmonen. Huomasin jäbän, joka myös odotteli junaa ja kysyin hätäisesti tältä josko herralla olisi rikkoa tuo kaksikymppiseni. Tämä kovasti tutkaili lompakkoaan vain tullakseen siihen tulokseen ettei hänellä ole.. SITTEN Aussisielu kohotti päätään - "Mihin sä olitkaan menossa? -Lilydaleen, se on zone 2 joten en voi käyttää korttiani. -Mm okei, hei mä maksan sun lipun. Et oo mitään velkaa!". Ai.. Ihan kiva :)


Unia <3

3 kommenttia:

  1. voi pupu toivottavast sun akillesjänne ei oo tulehtunut!!! joukkuelaisel kävi niin ja se oli menoa se :( onkse sininen? :(

    ps. toi loppu!!! AWW oon vaa kuullu ku ne on kaikki tollasii sweetei ja tollasii tuitui ihanii voi ei aww!! <3

    t. mursusi : )))))))<3

    VastaaPoista
  2. Ei se oo sininen -ONNEKS herranjesta oisin saanu sydärin siin vaihees :DD vähä rakkolaastarii ja taikoi ni toivottavasti se nyt tokenis :( ärsyttää! Eikä mul oo ees ketää taitavaa hierojaa penikoil hmh.

    Jjjooo toi oli ku leffast toi jäbä :D thanks mate! reilui nää <3

    HAHAHHA ihana:DD terkkuja vaa mursu <3

    VastaaPoista
  3. Voi kuule olisimpa mä siellä niin hieroisin ne auki! Aukasin kerra jonnan ja se itki ihan hulluna! Ja sit työkamu kerto et se oli fysioterapeutilla ja se hiero niit jääpalalla! Se jätkä on oikee sellane gangser ja se sano et itki ja parku ja huus ku hullu et sattu niin paljon!!!:D muista hieroo niit ite kuitenki koska jos niit ei hiero ni se on aika helposri menoa sitten:((


    T.mursusi taas hahah:D
    ps. Kiitos täst postauksest! Piristi mua eilen niin paljon :) eli kirjota vaan nut joku 2krt päiväs:D

    VastaaPoista