keskiviikko 9. marraskuuta 2011

I wanna be forever young.

SE ON SITTEN 18.

Alphaville - Forever Young

O-Zone - Dragostea Din Tei

Muistan kun pistin päivien laskurin blogiin.. 82 päivää. Uskomattoman pitkä aika, ei se ikinä tule. Ja nyt sitä tässä ollaan, 18 vuotta ja yhden päivän vanha. Tästä nyt vissii mennään vaan vanhempaan ja rumempaan, vai miten se meni?

Heräsin aamulla, ja ihme kyllä ei se olo niin erilainen ollut. Jänskätti kyllä millasia kaverit olisi koulussa, muistaisko ihmiset ja toisiko kukaan herkkuja lunch breakille (yleinen käytäntö)?
Pelot ainakin oli turhaakin turhempia.. Heti ovesta astuessa Cathy hyökkäsi kimppuuni kiljuen jotain synttärilaulun ja häävalssin väliltä. Pari metriä edettyä syliin ryöpsähti koko Maud'in kaveriporukka pusutellen ja halaillen. Hitaasti mutta varmasti etenin lokerolleni onnittelujen ja innokkaiden halausten saattelemana! Sisään luokkaan ekalle tunnille ja suoraan psykan harjotuskoe nokan alle. Mahtavaa en tätäkään muistanut. Ryely tuli myöhässä tunnille - epätavallista hänelle.. Keskittyminen jokatapauksessa suuntautui enemmän kännykkää pommittaviin onnitusviesteihin kuin Freudin teorian monivalintataulukkoon.




Recessillä ulos istumaan Maddyn kanssa, muut vitkasteli lokeroilla tavalliseen tapaansa.. Olin jo aivan unohtanut erityisemmät synttärifiilistelyt ja ajattelin että jaaha back to normal. Pian nurkan takaa kuitenkin tuli Ryely, Prue, Sam ja kaikki muutkin onnitellen, kantaen kakkua ja isoa lahjakassia.. Hämmennys valtasi mielen kyllä siinä hässäkässä. Kakkuun alettiin sytyttää kynttilöitä ja syliin tuupattiin massiivisen kokoinen synttärikassi TÄYNNÄ AUSSI KARKKEJA, KEKSEJÄ, TIKKAREITA, KORUJA JA VOGUE.. Eli tarkemmin Tim Tameja, Froggyja, Vesimelonitikkareita (<3), hedelmäkarkkeja ja vesimeloni metoksia, Ryelyn Balin tuliaiset - kaksi söpöä rannekorua ja aussi Vogue.. Ihanat tytöt!! Ja seurasi kommentti että tä on vasta alkulahja.. Ensi perjantaina tulee nää neidit kokeiden loputtua meille viettämään dinneriä ja istumaan porealtaassa synttäreiden kunniaksi :) Kyllä mun tyttelit on yllätyksiä täynnä! Lauloivat paljon onnea, puhalsin kynttilät ja jaoin sitten sipsejä ja karkkeja estelyistä huolimatta välipalaksi.. halauksia tuli koko päivän ja fiilis oli aivan ihana :)




Aamulla satoi vähän kun menin kouluun, mutta lunch breakilla aurinko tuli esiin ja kaikki pilvet kaikkosivat! Sininen taivas, kirkas aurinko ja lämmin sää paransivat hienoa päivää entisestään :) Vitsi oon kyllä niin onnellinen mun koulu on aivan mahtava! Ongelmia ja ärsyttäviä piirteitä tietty aina löytyy mutta onhan tää nyt yleisesti aivan unelmaa. Tuntuu niin etuoikeutetulta että oon saanut tutustua erityisesti muutamaan kultaiseen naiseen <3 Ei niitä jätkiä kouluun tarvii ku fiilis on näin hyvä!



Koulun jälkeen porhalsin kotiin massiivisine kantamuksineni Maud'in kanssa ja sitten keskustaan junalla samaa matkaa tämän ranskalaissöpöliinin seurassa <3 Keskustassa menin vastaanottamaan ilmaisen Boostin (antavat ilmaisen sellasen synttärinä!) ja hymy huulilla Melbournen keskustassa pyörin vähän aikaa Tedj'n kanssa.. Ostin myös itteleni lahjan: kaksi tosi hyvää ja kallista piirtämistussia :) Lol eioo jännää muille mutta olin tosi iloinen kun sain noi! Oon piirtänyt niiiin paljon viimeaikoina.. voisin pistää tässä jossain kohtaa piirustuspäivityksen.







Keskustasta sitten tulin kotiin dinnerille.. Mum oli tehnyt toiveideni mukaan ison lohi-avokado-mango-salaatin NAAAMMMM <3 Myös kakku seurasi kynttilöineen ja lauluineen :) Synttärilahjaksi perheeltäni sain tyylikkäät isot hopeakorvikset ja Country Road laukun - oon halunnut sellasen niiin paljon mutta kun ovat vaan niin turkasen kalliita. Thank you! x








Jäätiin sitten pöytään juttelemaan Helenin ja Alecin kanssa, mum'in piti lähteä kokoukseen. Pian pitikin hypätä pitsihameeseen ja lähteä Camberwellin keskustaan tapaamaan Chantellen kanssa - mentiin ravintolaan joka varsin hyvin sopi päivän teemaan oikeuksineen ja tunnelmineen...... Rakastan tota tyttöä. Yksi niistä harvoista joka ymmärtää kuinka meidän koulu toimii ja kuinka noiden tyttöjen pelit toimii. Ja kuinka ärsyttäviä ne osaa olla.



Värikkäät on Ryelyltä Bali tuliaiset ja hopeinen on Chantyn lahja - hopeinen sydän :)

Oli niin kiva ilta ja lopuksi lähdettiin kaupan kautta suklaat ja jätskit kainalossa takasin meille yöksi. Maattiin mun sängyssä mango sorbetti kainalossa, suklaalevy edessä ja lusikat kourassa katsellen Gossip Girliä. En olisi voinut parempaa kuvitella :)

Johtuen äärimmäisen yltäkylläisestä herkkujen ja suklaan syönnistä en varmaankaan voi syödä mitään koko seuraavaan viikkoon. Tai kolmeen. Nojoo ehkä nyt vaan meen salille tänään Alecin kanssa.. Illalla mun aussikaksos Katen luo synttärialotteluille ja sitten klubeeeille!

Oon ottanut vähän aurinkoakin tällä viikolla kivojen säiden ansiosta, maanantaina esim koulu loppui aikasemmin niin mentiin suoraan St Kildan beachille Cathyn kanssa nauttimaan paisteesta :)
Tiistaina muuten kokkasin suomalaisia lihapullia kastikkeella ja perunoilla Ivonen kanssa hänen uudessa kodissaan! Tuli muuten tosi hyviä lihapullia.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti