perjantai 25. marraskuuta 2011

"If you don’t go after what you want, you’ll never have it. If you don’t ask, the answer is always no. If you don’t step forward, you’re always in the same place."

Kouluasennoituminen polkaistiin taas käyntiin viimiseksi 2 viikoksi ennen kunnon lomailun alkua. Paperihommat summuut lomakkeet hoitui yllättävän helposti ja tiistaina oppilaitoksessa tulikin vietettyä vaatimattomat 10 minuuttia.. Tapasin mun koulutyttöjä taas ja voi kun oli kivaa nähdä noita tuttuja suloisia naamoja :)

Maddya oli kova ikävä jo ja onnekseni törmäsinkin häneen koulussa - mentiin suoraan alas Camberwelliin istumaan kahville ja myöhemmin puistoon.. Tuli tosi syvällisiä keskusteltua ja etenkin perheen tulleessa puheeksi ajatukset harhautui Suomeen väkisinkin ja tajusin kuinka paljon heitä ikävöinkään. Kai sitä pitää toiselle puolen maailmaa tulla että osaa arvostaa kuinka etuoikeutettu on saadessaan olla sellaisten ihmisten ympäröimä kotona kuin mä saan :) muutama kyynel vierähti Maddynkin silmäkulmasta kun meikä kertoi asioista mitä eniten ikävöin. Ne on niitä ärsyttävimpiä piirteitä, mutta loppujen lopuksi juuri ne tekevät meidät yksilöllisiksi.


Siitä käymään kotona ja suoraan Ryelyn luo viettämään TWILIGHT MARATONIAAAAA.. Hahahha katottiin 2 ja 3 leffa ja sitten mun pitikin jo lähteä kotiin mum'in synttäripäivälliselle.. Helen paistoi aivan sairaan hyviä pihvekä ja oli avokado salaattia summuuta. Namnam!
Illalla menin zekkaamaan yhen Melbin "tunnetuimmista" klubeista (nuorisoplace pääasiassa, ns. Turun onnela 2 mut 1000 kertaa parempi). Oli hauskaa juhlia tossa valtavan kokosessa paikassa :) Lähdin parin tunnin päästä toiseen baariin missä Alec vietti synttäreitään kavereitten kanssa.

















Keskiviikkona ei ollut koulua.. Mitä teinkään? Lähdin Melbin keskustaan State Libraryyn LUKEMAAN EKONOMIAA 2,5 TUNNIKSI. Mitäs. Mul on vaan tullu jotenkin niin kova tarve oppia jotain mikä oikeesti kiinnostaa kun oon ottanut niin rennosti et menin vaan kirjastoon lueskelemaan umpimähkään valittua Wold economy-kirjaa :) Ei ees haastava enkku tuottanut pahemmin vaikeuksia!!
Sitten kahville tytskyjen kanssa. Sitten kotiin. Jep.

Torstaina kouluun aloittamaan abivuoteen valmistelevaa 1,5 viikkosta. Päivä meni nopeaan.. Sen jälkeen oli suunnitelmissa mennä katsomaan upea Tutankhamon näyttely Melb museoon Phoeben kanssa. Mentiin Phoebsin luo vaihtaaksemme vaatteet ihan vaan tajutaksemme ettei kyllä millään jakseta mennä.. Päätettiinkin sitten syödä välipalaa ja katsoa aivan mahtava uusi ranskalainen leffa. Siitä suunta leffavuokraamoon > kaks uutta leffaa kainaloon > kaupasta poppareita > yökylään phoeben luo ja leffailta alkakoon! (feat. The Butterfly effect & The Cove)




hyvä rusketus phoebs <3

Perjantaina jotain puheita koulussa.. Eka kuvistunti! Oon niiin innoissani, kuvis täällä on aika työlästä mutta vuoden 12 kuvis vaikuttaa tosi mielenkiintoselta. Tosi siistii :) Me tehdään portfolio kaikista piirroksista, siihen voin käyttää kirjaa jonka sain tytöiltä synttäreiksi.
Koulun jälkeen Pruen luo hakemaan sairaanhoitaja costume illan teemabileitä varten. Tykkään tosta tytsystä niin paljon.. Vasta hiljattain olen huomannut kuinka ihania ihmisiä oon saanut täällä oppia tuntemaan! Pian on kesäkin ja mulla on kaikki maailman aika olla heidän kanssaan <3 Myös mukava juttutuokio tuli vietettyä Pruen kanssa pitkästä aikaa - mitä enemmän alan tuntea tiettyjä ihmisiä täällä sitä enemmän huomaan kuinka samanlaisia heidän kanssaan olen :)

Sitten kotiin, suihkuun ja laittautumaan sillä mentiin kalliiseen ravintolaan familyn kanssa juhlistamaan mun, Alecin ja mum'in synttäreitä. Otin ostereita alkuruuaksi ja lampaankyljystä pääateriaksi.. Ei kursailtu rahoissa tossa pöydässä :D Annokset oli säälittävän pieniä mutta erittäin hienoja ja ranskalaisia ja tajuttoman maukkaita.. omnom.





Seuraavaksi hyppäsin junaan, matkustin parin pysäkin päähän Auburniin Alisonin 18v synttäreille.. Tiiviissä porukassa takapihalla tuli vietettyä noi kemut, oli tosi hauskaa! Talo tarjosi kaijuttimet, pitsaa, pikkupurtavaa ja kakkua, ai että. Junalla takasin kotiin myöhemmin.








Tänään nukuin piiiitkään, otin rennosti aamun ja sitten kimpsut kasaan ja kirjastoon! Menin art-osioon tällä kertaa ihan vaan piirtämään pariksi tunniksi. Opin paljon uutta kirjoista jotka ladoin nassun eteen - ihmisen anatomiaa :) nyt pistän pari viimeisintä rustausta tänne!
Seuraavaksi lukemaan vähän ekonomiaa ja sit sushi nassuun + kotiin.. Pian päivällinen :) Illemmalla ehkä Nevermind baariin Alecin ja muiden kanssa. Jos jaksan. Ulkona on varsinainen sadekausi alkanut yök.








anteeksi laatu :C

xoxo

2 kommenttia:

  1. oi, sulla vaikuttaa olevan niin ihanaa siellä:) tosi kiva lukea tätä blogia! miten muuten aina ku meette hostperheen kanssa jonnekkin yhdessä syömään, niin maksaako ne sunkin ateriat vai maksatko ite? onks vaihtarina tavallaa ihan niinku yks perheenjäsen vai onko just sillee et maksaa ite ruoat ulkona niitten kaa ja näin, en oo ikinä ymmärtäny :D

    VastaaPoista
  2. Heipsan! Mitä kautta oot vaihdossa? Ite oon nimittäin lähössä rotaryn kautta vaihtoon Ausseihin. Onko ne sielä miten tarkkoja niistä säännöistä, tyyliin et jos oot ollu jossain ulkona ja tullu vähän myöhemmin kotiin nii onko tullu sanomista? Iiiiiiks vaikuttaa aika mukavalta tuo elämä siellä Down underissa :)

    VastaaPoista