sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Just say ''cheese''!

Huiii jopas on ollut hulinaa jos jonkinmoista!

Pitkä viikonloppu sen kun meni menojaan, suunnitelmat vääntyi ja venyi suuntaan jos toiseen ja tunteissa on pyöritty ilosta suruun ja hämmennyksestä riemuun. Mistä aloittaisin. 

Ensimmäisenä mielessä pyörii tietenkin tämän viikonlopun tapahtumat, jotka ovat vallan mukavia olleetkin! En ole koko vklpn aikana ollut kotona 10 minuuttia kauempaa, paljon on ollut menoa ja melskettä. Juuri pöllähdin takasin kotiin tässä sunnuntai iltapäivällä.. Mutta tosiaan perjantaina koulusta pikapikaa kotiin, nopea vaatteiden vaihto, kamat kasaan ja keskustaan. Siellä kahville Tedj'n ja parin sen kaverin kanssa.. Degraves street on aivan upea pikku kahvilakatu.. retrotyylinen ja tuoksuu kanelilta ja kahvipavuilta (ellet satu eksymään sille oksennus osastolle). 

Takas himaan, 6 kilsan lenkille ja tapaamaan Tedj'ä ja Cathya Camberwellin asemalle... Vaan mennäksemme takas keskustaan! Jesh. No saipahan Cathy ruokaa. Siitä sitten yöksi Tedj'n luo :) Tui mun tyttösiä. Välillä rasittavia ku mitkä mutta kyllä niitä sitten taas jaksaa!

Aamulla herättiin ja AURINKO PAISTOI, EI YHTÄÄN PILVIÄ, 30 + ASTETTA JA RANTA KUTSUUUU! Jaujau ihanaa joten rannalle sit siitä ja ruskettumaaaaan <3 Ahistaa vaan ku nä aussit on nii himputin laihoja ja hyväkroppasia.. How do they do that?! Mä vaan lihon. Mooooi. 







 Nii ja tosiaan annoin ton tyhmän itunesin päivittää mun iphone uusimpaan versioon ja kuule nyt pyydetäänkin varmuuskopion salasanaa.. kokeiltu on kaikki moneen kertaan MUT EI. Himputistako mä tiän mitä nyt tehdä? Jeesjees ihan mahtavaa suoraansanoakseni. No nyt toi jotain synkronoi.. pidän sormet ristissä.

Suoraan rannalta sitten Flinders Streetille tapaamaan kymmentä muuta vaihtaria ja siitä sitten suunnattiin yksissä tuumin Maud'in host perheen tiluksille viettämään BBQ iltaa.. Ja kunnon kartano toi paikka onkin! 4 kerroksinen talo uima-altaineen ja piharakennuksineen modernilla kalustuksella ja upealla stereosysteelmillä viimeisteltynä. Voi näitä kissanpäiviä! Saatiin sitten nauttia tästä oikein täysin siemauksin 24 tunnin ajan. 







Laitettiin sitten (ranskalaista) ruokaa tyttöjen kanssa kun pojat lähti käymään kaupassa limpparimatkalla. Mukana menossa siis suomalaista, ruotsalaista, brasiljalaista, saksalaista, tanskalaista ja ranskalaista verta. 
Uitiin, kuunneltiin musiikkia, tanssittiin ja syötiin AIVAN LIIKAA! Ihanaa :D
Kuten jotkut kavereista tietää oli tässä melkeen kunnon seurustelusuhde meneillään vajaa pari kuukautta, joka nyt sitten loppui ja seuraukset onkin sen mukaiset.. Suru iskee vähän väliä, mutta oon niin onnellinen että niin kaverit suomessa kuin täälläkin osaa olla niin ihania ja tukea aivan upeasti sekasta mieltä <3 Näin myös eilen illalla. Halit auttaa aina!


Aamiaiseksi lettuja Nutellalla!!! 




Kuitenkin.. vaikka ois host perhe kuinka rikas hyvänsä ja kaikki pelit ja vehkeet löytyis niin jos he on vähän kylmiä ja kankeita (mikä surullisesti tässä tapauksessa oli totta), niin ei ne dollarit paljoa auta :) Yllä jokatapauksessa mun suloset vaihtarit! Me ollaan kuin yks iso perhe, tuetaan toinen toisiamme ja nautitaan päivistä.

Mitäs sitten edellisenä viikonloppuna.. Sitä sun tätä sotkua jos jonkinmoista ja halloween bileetkin tuli biletettyä.. Annan kuvien puhua puolestani!







Sydänsuru sorbetit naapurin emman kanssa <3


Luistelemaan jäähalliin sunnuntaina vaihtareitten kanssa!

Piirsin Maddylle synttärikortin :) Annettiin lahjaksi meidän porukan kanssa kamera! Joukossa on voimaa.











Next day..

Mummilta ihanin synttärikortti ikinä! Piristi päivää 10000%, KIITOS


Tää tyttö täyttää 3 päivän päästä 18 ;) Kazikabuuum!

xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti