sunnuntai 13. marraskuuta 2011

The night is young and so are we.

Flo Rida - Good Feeling
Sak Noel - Loca People

Synttäriviikko ohi on! Torstaina alko 1,5 viikon loma koska muilla on koeviikko - meikällä henkilökohtainen vaihtariloma ;) Aloitin siis rentoilun ja täysi-ikäisyyden ajan menemällä juhlimaan kaupungin baarikadulle (Chaple St) mun ja Katen synttäreitä kaveriporukan kanssa. Klubi 161 tarjosi tanssilattioitaan käyttöömme alottelupaikasta tultua ja ilta sujuikin varsin hauskoissa merkeissä - juhlimista, juhlimista ja lisää juhlimista. Taksi vei kotiin aamu 5ltä! Hyvä olla Alecin ja naapurin Matt'in kanssa samassa paikassa niin matkakulut voidaan jakaa keskenään.












Perjantai sitten vietettiin vähän rauhallisemmin.. Menin salille päivällä ja rehkimisen jälkeen tulikin jännä puhelinsoitto – nimittäin suomalaiskaveri Memmu oli saapunut tänne ja pistikin mulle soittoa sitten suht pian.. Melkeen sydärin kanssa tunnistin tutun äänen! Sovittiin että tavataan maanantaina :) Iltapäivällä kävin keskustassa moikkaamassa Tedj’iä, Laurenia ja Xavieria keskustassa ja kahvittelemassa. Lauren oli uusi tuttavuus, hauska tytteli! Töissä baarissa ja löytöeläinkodissa + tekee PR malli keikkoja. Ilta kotona vain Alecin ja Helenin kanssa – telkkaria, syömistä  ja turhanpäiväistä rupattelua.




La aamuna aurinko paistoi ikkunasta kirkkaasti pilvettömältä taivaalta luoden lämpöä ympäristöön > RANTA KUTSUUUUU!! Herätin sitten Tedj’in soitollani ja pakotin sen laiskimuksen lähtemään mun kanssa palvomaan aurinkoa. Päädyttiin makoilemaan Yarra Riverille (Melbournen Aurajoki haha). Siellä tsiigailtiin vähän poikien soutojoukkueen harjoituksia ja hätisteltiin ahdistelevia lokkeja kauemmas.. Iltapäivällä Degraves streetille kahville Laurenin liittyessä seuraan ja pian pitikin mun jo lähteä kotiin, lenkki ja päivällinen sekä illan riennot kutsuivat! Juoksin tona päivänä 2x6 kilsaa – aamulla ja iltapvällä. Jopas olin ylpeä! 











Illalla naapuri Matt’in luo Jacksonin ja Alecin kanssa ja siitä suunta keskustaan ja klubille.. Matt & Jacko oli dj’nä, mikä takasi ilmaisen sisäänpääsyn.. Mutta myös sen että heti kun sisälle päästiin he hävis hoitamaan bisneksiään ja hukkasin pian Alecinkin. Ei mitään kyllä tää tyttö pärjää, löysin paljon uusia kavereita ja eräs (random) Emma niminen tyttö osoittautui parhaaksi baarikaverikseni – meillä oli tosi hauska ilta ja taksi+koti kutsui mua ja Matt’ia siinä neljän jälkeen.. Kuvia jälkeenpäin ne on Jackon kamerassa!








Onhan noi klubit täällä aivan mahtavia, mutta kyllä sen huomaa että ei se paraskaan klubielämä korvaa hyvien kavereitten kanssa juhlimista :) Ikävä on mun suomalaiskavereita ja baari-iltoja joista tuntee jokatoisen ihmisen.. Tiedän - kun lähdin niin se että kaikki tuntee kaikki ärsytti aivan suunnattomasti, mutta kyllä tollasia asioita oppii arvostamaan kun niistä joutuu luopumaan. Juhlitaan kunnolla kamut sitten kun tuun takasin! But in the mean time.. Nautin siitä ettei kukaan tiedä kuka mä oon!


Sunnuntaina vaan olin kotona chillailemassa.. Vietettiin Sinkkuelämää maratonia Alecin kanssa, tutustutin sen vähän naisten saloihin :----D Alec tulee opiskeluvaihtoon Eurooppaan (tod näk Ranskaan) ens Suomen kesän alussa - ihan sairaan kivaa toivottavasti pääsisin matkustamaan sen luo tai se pääsis Suomeen moikkaan mua!


Ja sitten myös oli kiva keskustelu siitä kuinka bro'n Stereosonic porukassa ei oo yhtään tyttöjä - joten voisinko löytää muita kavereita joiden kaa olla siellä koska "tytöistä täytyy aina pitää huolta tommosilla festareilla".. Mahtavaa thanks bro. Katotaan nyt haluunko ees mennä koko tapahtumaan.


Tänään heräsin, kattelin Sex and the City tuottaria ja sitten lähdin keskustaan tapaamaan Mehmua! Vitsi kun piristi nähdä suomalaista kaveria joka on ollut kanssa täällä vaihdossa - ihanat tuliaiset oli myös matkassa mun kultasilta tytöiltä Turusta! Synttärikorttia ja suomalaisia herkkuja.. I love you guys :) 




Nyt päivälliselle ja sitten leffaan Wes'in kanssa.




Action - just as I like it.















Keep your mood up dont let the cold (or the haters) bring you down there 'Up Over'! 

xxx

3 kommenttia:

  1. katottiin kanssa toi drive justiinsa, oli ihan siisti vaikka en ehkä actionleffailija olekaan kuten tiedät :D
    ja huhhuh aika kisuli olet juhlimassa ollut ;))
    t.rillu

    VastaaPoista
  2. silent moment and you know why ;D

    VastaaPoista
  3. Eikös ollutkin mielenkiintoinen leffa rillukka!

    ha ha minja..

    VastaaPoista