maanantai 21. marraskuuta 2011

To live a creative life, we must lose our fear of being wrong. - Joseph Chilton Pearce


Hullunhauskaa koeviikkoa mulle! En siis oo koulussa käynyt viimiseen 1,5 viikkoon kun muut on kokeissa ahertanut.. Siispä viime ti suuntasin MSACiin (Melbournen isoin urheilukeskus) uimaan kylpylään Mehmun, Timin ja Danielin kanssa.. Muutamat tunnit tuli siellä itteä liotettua, tutustuttua Mehmun frendeihin ja osallistuttua poikien takapuolien arvostelu komiteaan :) Se paikka missä toi MSAC sijaitsee on nimeltään Albert's Park.. yks kauneimmista paikoista mitä oon täällä nähnyt! Bassot paukkuen ajettiin poikien kanssa motarilla palmujen katveessa - jebujee.






Keskiviikkona Alecin 20v synttärit.. aamulla suuntasin keskustaan moikkailemaan muita vaihtareita (+inhottavasti glögin makuista chai lattea) ja nauttimaan auringonpaistetta Melbournen keskustan nurmikolla :) tui mun vaihtareita ne on niin söpöjä ja ihania ja mahtavia kaikin puolin <3





Ostin myös Alecille synttärilahjaksi kirjan (toivelahja) ja tein kivan kortinkin.. Siihen kirjoitin ''Kädet ylös housut alas.'' 10 eri kielellä koska broidin ultimaattinen toive on ollut oppia tämä erikoisuus. Haha. Iltapvällä tulin kotiin ja vietettiin A'n synttäri-illallista. Hyvää pihviä!!





Tuli myös ihana paketti Suomesta Annalta ja Karolta synttäreitä varten <3 Kiitos rakkaat, kirjeenne, ajatuksenne, suklaakalenterinne (joka kesti tasan 1,5 päivää) ja kirjanne piristivät mun päivää aivan suunnattoman paljon :) Olette aivan upeita, kiitos niiiiin paljon.. I miss u babes so xo Ps. Lovetan teidän kirjepapereita

Torstaina tiedossa oli BBQ ilta Nick'in luona.. Alec sitten ilmoitti olevansa tulematta samana päivänä joten meikä sitten hämmentyneenä meni yksin sinne (ok tunsin kyllä monta jätkää mutta silti vähän jännitti).. Osoittautui niin turhaksi, oli ihan sairaan kiva ilta ja tutustuin ihmisiin! Kunnon aussimeno :) Siitä sitten Monash yliopiston ''after exams - partyihin''.






Perjantaina aloin järkkäilemään taloa kuntoon iltaa varten koska sillon tuli mun tyttöporukka koulusta viettämään synttäreitä. Heillä loppui vasta sillon kokeet joten ei ollut ennen aikaa päästä juhlimaan! Joten se ilta sitten vietettiin chillisti meillä massiivisten ruokavuorien, porealtaan ja hyvän musiikin merkeissä.. Ihanaa nähdä mun tytteleitä :)
Sain myös heiltä upean synttärilahjan! Nimittäin hopeisen sydänriipuksen ketjuineen jonka taakse oli kaiverrettu ''Kate 18'', ison artist kirjan kunnon piirustuspaperilla, öljyvärit, lyijykynäsetin, hyvän värikynäsetin ja jotain muuta en muista.. Kallis lahja, upeilta ystäviltä <3














Lauantaina tapasin ekaa kertaa Milan, joka on myös suomalaisvaihtari Melbournessa :) Tosi kivaa tutustua uusiin kohtalontovereihin, etenkin jos he ovat yhtä ihastuttavia kun tämä tytteli! Myös Ivone ja Kevin lyöttäytyivät myöhemmin seuraan.
Iltapvällä tulin kotiin, pistin uuden maxi mekon päälle ja lähdin kaatosateessa kävelemään Camberwellin keskustaan Taco Bill ravintolaan jossa tavattiin Freyan, Maddyn, Cathyn sun muiden sen porukan kamujen kanssa synttäripäivällisen merkeissä. Siisti Meksikolainen ravintola, oli tosi hauskaa :) siitä sitten kotiin, tapaamaan aloitteluja viettelevät Alec, Andrew ja Alex, ja aloittamaan makoisa leffankatselusessio + piirustusilta kun poitsut lähti baariin..








...


Eilen sunnuntaina lähdin keskustaan myöhään aamusta.. Suuntasin mun lemppari sushi paikkaan (menetän kaikki rahani sinne!), ostin kaksi sushi rollia, cappuchinon ja Financial Review lehden ja suuntasin nurtsille istumaan ihan vaan itsekseni. Kyllä, Financial Review - weekend edition.. Tuote jonka näemme aikakausilehtipidikkeessä, tuhahtaen ajattelemme kuinka ikäloput bisnesmiehet tyytyväisyyttä turisten lukevat sitä ja käännämme katseemme pois ihmetellen kuinka kukaan voi maksaa 3 dollaria moisesta. Minä voin! Kiinnostaa vaan tällä hetkellä niin paljon että ihan innostuin ostamaan :) Kauppis täältä mä tuuuun..












Pieni puutarha Melbourne Centralin ylimmässä kerroksessa <3

Sitten tapasin Jaakon 12 maissa ja lähdettiin katsastamaan puolalaisia festivaaleja jotka oli keskustassa käynnissä - puolalaista musiikkia, tanssiesityksiä, kansallispukuja ja humalaisia puolaa puhuvia aikuisia.. Hauskaa! Sitten tapasin pitkästä aikaa Phoeben ja vietettiin ikuisuus istuen nurmikolla ja juteltiin vain kaikesta maan ja taivaan välillä.. ei oltu nähty tosi pitkään aikaan :) Ihana päivä.


Tänään heräsin, kävin suihkussa, menin Glenferrieen kahville James'in kanssa, hommasin 10 ilmaispartyranneketta huomisiin kemuihin ROOM-klubille huomiseksi, 8 ilmaista sisäänpääsylippua keskiviikon kembaloihin samaan paikkaan ja uuden hyvän dj-tuttavuuden.. Tuottoisa päivä! Myöhemmin keskustaan kahville Tedj'in, Laurenin, Taylahin ja Zoen kanssa. Lisää sushia nassuun, pian jo kotiin ja lenkille.. Illalliseksi salaaattia :)

Huomenna kouluun ja pitäs olla täytettynä joitakin lomakkeita joista ei oo hajuakaan, mut varmaan hirtetään siellä kun ei oo mitään tietoa kyseisistä papereista mutta no can do.. Suoraan oppilaitoksesta sitten Ryelyn luo muutaman neitosen kanssa viettämään Twilight-maratoonia ja tekemään päivällistä. Idea oli että suunnattaisiin illalla kattomaan viimisin Twilight leffa mutta meikän täysi-ikäsyyden päivät veikin muille poluille, joten yöelämä Glenferriessä kutsuu mua ja Jamesia! Onneks toi paikka on suhteellisen lähellä mis asun, n 5 min junalla niin ei oo liian iso keikka jos ei huvitakkaan olla pitkään :) Keskiviikkona tiedossa kahet klubibileet mut en varmaan jaksa mennä kun koulua torstaina. Juukelispuukelis tulis se kesäloma sieltä jo..


HUIII sain kutsun Matt'in poolpartyihin!! JEE tästä tulee aivan mahtavaa. Ens lauantaina siis 2 aikaan sinne, juhlimista iltaan asti ja sitten potentiaalisesti ulos Ryelyn ja Sarin kanssa.. Jjauzaa toivottavasti nyt menis kaikki suunnitelmien mukaisesti ;) Plus että Stereosonic saatiin hoidettua kuntoon Alecin kanssa jotenka nyt tie vie sinne sittenkin. Kivaa :)

Nati nati xxxxx

2 kommenttia:

  1. ei voi olla ihanampaa.... voi ihanaa lukea tätä ku sul menee nii hyvi ja kaikkee!! oon taas iha kateellisena täällä Suomen pimeydessä :DD ja hei onnee vielä, 18 !!! ;);)

    VastaaPoista
  2. Heii!
    Haluaisin kysyä paria juttua sinulta.
    Minkä ikäisenä lähdit sinne? Olitko lukiossa millä luokalla siis? Millainen paikka Melbourne on? Millaisia ihmiset Australiassa ovat? Mitä kaipaat suomesta? Mikä siellä on parempaa kuin Suomessa? Mikä huonmpaa? Miten englannin kielen kanssa sujuu? Mitä olet tykännyt järjestöstäsi? Kuinka vapaata sinulla on siellä mm. säännät perheessa ja Assen säännöt, koulu, vapaa-aika ym.. Hmm... ja jos voisit kertoa jotain oleellista, ruusuja ja risuja henkilölle, joka miettii lähtevänsö vaihtoon Australiaan! :) Myös itse maasta olisi kiva kuulla!

    VastaaPoista