sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Weekend was like a box full of fun.

Tänä viikonloppuna on tapahtunut niin paljon! Olen ollut menossa kokoajan, eipä ole paljon ollut aikaa tänne edes kirjoitella.
Koska päiviä on kulunut muutamia, on muutamia fiilisbiisejäkin kertynyt:

Adele - Someone Like You

The Killers - Mr. Brightside

Christina Perri - Jar of Hearts

Ensimmäiseen rakastuin lauantaina.. Aloin ajatella Norjan nuoria, he oikeasti kuolivat. En mä osaa käsittää sitä? Vasta kun luin Iltasanomista tekstarikeskustelun tyttären ja äidin välillä, todellisuus iski - ne lapset ei enää elä.
Seuraava biisi on vanhan favourite bändin tekeleitä, fiilisteltiin sitä la illalla kavereiden kanssa - musiikkirakkaudet kohtasivat ;)

Viimeisen biisin kuulin vasta täällä. Se on vaan mahtava.

Asiaan; Perjantaina menin koulun jälkeen jälleen vähän extempore-meiningillä uuden tyttöporukan kanssa kahvittelemaan ja juttelemaan formaleista. Siitä tulee niin hauskaa! Mennään pari tuntia ennen varsinaista tapahtumaa erään tytön luo (n 20 paria+joitain vanhempia) rupattelemaan vähän ja valmistautumaan professionaalin kuvaajan avustuksella.. Sieltä jatketaan yhteisellä bussilla me pelkät nuoret formaleihin. Hauskaa!

Kahvitteluhetkeltä jatkoin piipahtamaan kotona ennenkuin lähdin koulukaverin luo yökylään.. Illasta tuli niiin kiva :) 3 tyttöä kokkailemassa ja katsomassa leffoja - todellinen tyttöjen ilta. (Oliko ylläri et leffat oli actionia kun meikä oli mukana valitsemassa? hups..) Syötiin niin paljon et keräsin varmaan 5 kiloa lisää painoa pelkästään tona iltana! Tuoreita kevätrullia, lettuja kaikkine ihanine jäätelöisine, siirappisine ja mansikkaisine täytteineen + leffaa varten yhteisesti suklaalevy ja sipsipussi. HELLO FATTYY haha





Lauantai-aamuna laktoosille nyrpistelevä mahani kyllä ilmoitti ettei pahemmin tykännyt tuosta kermaisilla letuilla herkuttelusta.. No, vatsakivuista selvittyäni porhalsin kotiin. Seuraava aktiviteetti olikin lähteä iltapäivällä kaverille laittautumaan illan ravintolaillallista varten! Freyan luona oli hauska pistää itseään kuntoon, pelleiltiin, naurettiin ja kuunneltiin musiikkia/toistemme juoruja.

Kyseinen musta mekko oli tosiaan $6 alennuksessa!! (joku 4,5e)




Ravintolassa riemu ratkesikin kattoon!











Ravintolan jälkeen kaverin iskä lupautui heittämään mut läheiselle juna-asemalle, jolta on n vartin kävelymatka mun kotiin (n 10:30 pm).. Kaverit oli ihmeissään kun sanoin vain käppäileväni tuon matkan kotiin asti. Ilmeisesti yleensä neidot ei uskaltaudu siihen? Host äiti sanoi puhelimessa et ihan hyvin voin kävellä siihenkin aikaan jos vaan "you're feeling comfortable with it". Tietty?! Mitä muutakaan me Turussa tehdään! Hahah. Mutta tosiaan hyvä muistaa että täällä on vaarallisiakin alueita, pitää olla varovaisempi kuin turvallisessa Suomessamme.. Ei silti pidä elää jossain kuplassa varoen kaikkea mitä saattaisi sattua. Ou ja tosiaan lompakkoni osoittaa tasan 15 dollaria -> tasan leffaraha haha! Pitää selviytyä pennittömänä ensi viikon keskelle tilisiirron pamahtaessa tänne.. Miksi niillä kestää niin tuhottoman kauan tulla?!

Aloe Blacc - I Need a Dollar

Tänään (su) lähdin YKSIN junalla (sama kun metro täällä) 45 min päähän hyvästelemään Dylania, joka on jättämässä taakseen 7 kuukauttaan Melbournessa Ausralian ja Uuden Seelannin halkovan 20 pvän road tripin vuoksi.. Sen jälkeen kokka kohti USAa ja kotia. Koskakohan näen tuonkin epelin taas? Sisälmyksiä vähän kouraisi tänään, ajatellen sitä kun oma hetki tulee :) Menen kyllä hyvästelemään lentokentälle kun D lähtee lopullisesti! Oon aika ylpeä siitä että olen oppinut katsomaan itse juna-aikataulut netistä ja käyttämään kyseistä kulkuvälinettä kohtuullisen ongelmitta. Jes!

Huomenna takaisin kouluun, ja koulun jälkeen leffateatteriin Ryelyn ja Pru:n kanssa katsastamaan POTTER!!! Yee ;)

KISS xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti