sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Feels like something

Ulkona sataa. Ja on kylmä. Mihin meni viime viikon kauniit säät? Nyt pitäisi olla kevät!

Eiköhän ne tosta parane tässä pian :) Uskon vahvasti siihen että kesä tulee vielä jonain päivänä.
Muutama päivä sitten halusin kovasti saada ton Wild World -biisin. Löysinkin sen sitten ja painoin ladatakseni biisin.. Tilanne kääntyikin siihen että olin pistänyt latautumaan 400 Ultimate Love Songs of All Times. Jaaha. iTunesini tursuaa nyt siis ''viimeksi ladatuista'' 80-luvun sydänsurubiiseistä, aivan mahtavaa.
Aloin sitten kuitenkin ihan huvikseni kuuntelemaan muutamia sointuja ja huomasinkin löytäneeni useita ihania biisejä jotka olivat hautautuneet lapsenmuistojen pölyiseen romukoppaan..

Ace of Base - All That She Wants
Britney Spears - Everytime
The Bangles - Eternal Flame
Sinead O'Connor - Nothing Compares to You
The Police - Every Breath You Take
R.E.M - Everybody Hurts
Roxette - Listen to your Heart
Seal - Kiss From A Rose
Foreigner - I Wanna Know What Love Is
Nick Cave - Where The Wild Roses Grow

Noniin. Naurakaa ihan rauhassa.

Viikonloppu meni kivasti. Perjantaina nukuin
myöhään (HUOM nykyään pystyn nukkumaan
myöhään jes), paahdoin lenkille Botanical Gardeniin
Helenin (sister) kanssa.. Aivan hirmuisen kaunis
juoksupolku :) Tuli sitä 8 kilsaa kaiken laiskottelun
jälkeen taitettua!





Urheiltuamme päästiin autoon ja ajelemaan kotiin.. Keksittiin sitten erittäin spontaanisti että nyt on hyvä päivä värjätä hiukset. Kaarrettiin sitten Pricelinelle ja siellä ikuisuuden tuumattuamme napattiin kainaloon hiusvärit ja itseni olikin pakko käyttää viimeiset ylimääräiset kolikkoni uuteen hajuveteen SILLÄ EN OMISTA SELLAISTA. Ja oli alennuksessakin.




(helenillä korkkarit)

Kotiin päästyä lähdettiin kävelylle Helenin ja Tessin kanssa istahtaaksemme kahville söpöön pikkukahvilaan. Takasin kun päästiin niin aikaa oli n 1,5 h kummankin iltarientojen alkamiseen.. Mutta ainahan sitä aikaa on värjätä hiukset! Tulos yllä esiintyvässä kuvassa ^ Tykkään tosi paljon tästä tummemmasta väristä!

Illemmalla olikin sitten aika suunnata suoraan Livvy'n synttäri get-togetheriin :) Suloiset koulutyttöni kavereineen kokoontuivat siellä sitten!






En jaksanut kauhean kauan näistä kembaloista nauttia niin nokka suuntasikin sitten melko pian jo kotia kohti :) Makoisat yöunet taas nuppiin ai että. La iltana kylään tuli mun familyn ystäväperhe mainion illallisen merkeissä!



Joitain yleisiä huomioita: Mun hiukset on ohentuneet. Paljon. Aussi-highschool tytöt voi olla erittäin rasittavia ajoittain ja koulunkäynti tyttökoulussa on välillä varsin raskasta. Olen enemmän sujut itteni kanssa kuin ennen ja olen myös kasvanut ihmisenä. Frendit-sarja on 485 kertaa hauskempi ilman tekstitystä englanniksi. Englanti on kivempi arkipäiväkieli kuin suomi.



Sunnuntaina oli taas eräs näitä makoisia myöhäisaamu-päiviä.  Herättyä lähdin Miken luo ja seurattiin vähän rugby-matseja.. AUSTRALIA VOITTI PELINSÄ JA UUDEN SEELANNIN ALL BLACKSIT VEIVÄT POTIN KOTIIN OMASTAAN!! wohoo :D nyt on tilanne se että aussien Wallabyt pelaa All Blackseja vastaan. Jänskää :)

Kouluun tänäaamuna.

xxx

ps. Mul on tullut hymykuoppa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti