torstai 27. lokakuuta 2011

"I have descovered that only one thing is more frightening than change, and that is the thought of never changing." - Joyce Meyer


No and the Maybes - Monday


JAUZAA! Tänään tuli käytyä "suomi-ostoksilla"! Oon vähän imuroinut netissä ja löysin Melbournen suomalais-yhteisön nettisivut.. Siellä sanottiin että kyseisen keskittymän kokoontumispaikassa myydään ruisleipää, hilloa, salmiakkia yms.. Otin siis reippaana ex-puheenjohtajana talonmiehen numeron ylös ja naputtelinkin maanantaina soittoa siihen suuntaan. Vanhempaa sorttia tämä herra oli mutta totta se oli - He myyvät suomiruokia!! NAM. Tänään sitten pirautin uudestaan ja toki oli visiitti mahdollista.




Tällä suomi-yhdistyksellä on ihan jäätävän kokonen kokoontumistalo.. Halli lavoineen keittiöineen, Kirjastoineen (??), isoine pakastimineen tääääynnä ruisleipää, karjalanpiirakkaa ja pullaa <3 Joulusesonkikin alkaa kohta ja tulee kaikkii laatikoita (yök) ja hilloja. Hui! Mentiin tänne Jaakon (uus vaihtari TURUN TSYK-LUKIOSTA!?!??!) johon tutustuin Maud'en kautta :)


Alusta asti siis. Oon ollut kipee koko viikon tähän asti.. HirveÄ flunssa vaivannut. Sunnuntaista tiistaihin makasin vaan kotona ryystäen teetä ja kattoen leffoja. Jes. Keskiviikkona kouluun mut sieltä takas suoraan kotiin ja peiton alle -.- Missasin Chantellen synttäridinnerinkin!! Ärsytti, mutta pakko oli pitää itteni rauhassa tervehtymässä. Tänään kouluun taas (huom oon käyttänyt talviuniformua sukkiksineen huiveineen 25 asteen lämmössä eikä ees tullut hiki kun lentsu kiusas..) ja koulun jälkeen keskustaan Maudin kanssa tapaamaan Jaakkoa. Kaikki ollaan oltu enemmän tai vähemmän 3 kk täällä vaihdossa.. Istuttiin federation squaren rappusilla auringonpaisteessa :) siitä sitten Altonaan (toisella puolella kaupunkia kun mä asun, jesh) ja ruokaostoksille. Kyllä sitä huomas sisään halliin astuessa et jjuu-u umpisuomalainen tunnelma täällä. Yäk. Päästäkää mut pois. Mutta kiitti leivästä. :D


Maistu ihanalta syödä ruisleipää ja salmiakkii ja karjalanpiirakkaa <3 Myös alec kokeili karjalanpiirakkaa JA TYKKÄS TOSI PALJON! Huomenna teen kouluun pieniä ruisleipä aperitiiveja ;) Tytöt varmasti yllättyy!

Reikä sukassa. Mielenkiintoista.

Yks juttu mihin törmään kokoajan uudestaan junanssa on, että kaikilla on kuulokkeet korvissa! Ei väliä ootko 16 vai 60, kaikilla iPhonet kädessä ja musiikit päällä.. Hassua, voisin vannoa ettei niin moni turkulainen mummo osais edes käyttää älypuhelinta.





Ilmeisesti tääl Melbissä on n 16 Rotaryn vaihtarii jotka näkee vähän väliä?! Ihanaa saada tietää ja nyt on tiedossa kaikkee jänskää myös muitten vaihtarien kanssa huii :))) Täällä huomaa et jos ei tuu toimeen ihan kaikenlaisten ihmisten kanssa, yritä ystävystyä niin monen kanssa kuin mahdollista ja ole iloinen jokaisesta uudesta tyypistä jonka tapaa, huomaa pian olevansa hyvin yksin.. ONNEKSI EN OO YKS NIISTÄ koska mulla on maailman parhaat piirit!

Menin myös juokseen tänään pitkästä aikaa (viikko) koska sairastelu piti poissa lenkkipolulta.. Pistin lenkin pituuden alas 6een kilsaan koska tosiaan nivelet ei yhtään tykkää mun 11 km jatkuvista maratooneista.. Nyt vaan juoksen useammin! Eli 6-7 kertaa viikossa. Toivottavasti! Pitää nää flunssakilot karistaa kesää varten.. Hui.




Tiedossa pidennetty viikonloppu koska maanantai on vapaa Melbourne Cup'in takia. Ihana ja näillä näkymin hulinaa täynnä oleva viikonloppu! Toivottavasti ei nyt suunnitelmat ihan pipariksi paperiksi rutistuisi :)

Niin ja olen myös koukkuuntunut Gossip Girliin... AH. Luulin et mieluummin hyppäisin kerrostalon katolta ku kattoisin sitä, mut toisin kävi hahah.



Nyt on aika painua pehkuihin. Oon nukkunut niin sikahuonosti viime päivinä, lähinnä köhimisen takia.. Mutta tajusin et se johtuu myös liikunnan puutteesta. Maistuu heti uni paremmin kun oon väsynyt juoksemisesta! Ihanaa että pystyn nyt tekemään tätä :) Welcome sweet dreams ! Paha sanoa mutta ihanaa tuntea ittensä oikeesti väsyneeksi.

Love you guys, Night xx


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti