lauantai 22. lokakuuta 2011

Kurkkukipua ja intialaisia rytmejä

Oon kipee. Viikonlopuks säät märkeni ja kylmeni (taas).. Eikä tää kurkkukipu joka herätti mut viime yönä kolmelta helpota asiaa yhtään.

Skint and Demoralised - Red Lipstick

The Jezabels - Endless Summer

Marina and The Diamonds - Obsessions

ANYWAYSS! Viikonloppusuunnitelmat näytti eilen olevan yhtä sekavaa massaa.. mutta järjestys tuli! Sari tekstasi koulussa että oisinko vapaa lauantai-iltana, kyse oli palveluksen tekemisestä. Maddyn kanssa oltiin ravintolaillallista suunniteltu mutta tietty olen valmis auttamaan kaveria :) Sarin suunnitelma koski bollywood-esitysyä joka oli tarkoitus pitää la iltana seurakunnan "International -illassa". Koulun jälkeen siis kotiin relaamaan hetkeksi ja sitten kokka kohti Sarin majapaikkaa.. Aloitettiin tanssitreenit tehden apple-crumblea. YUM!! Eli esikeitettyjä omena- ja päärynälohkoja murutaikinan alla uunissa. Huolimatta meikän heikoista kokkitaidoista saatiin aikaan maukas tekele.. Sitten tuli (intialainen) Sheetah sulosen tyttärensä kanssa kylään harjottelemaan/opettamaan tanssia mulle ja sarille seuraavaa iltaa varten. Puolitoista tuntia tuli aherrettua ja hauskaa oli, saatiin aikaan kiva intialainen bollywood-henkinen tanssiesitys :)
Biisi oli tämä > Dhoom Machale


Onneks Alec on saanut nyt ajokortin, joten hän pystyi ottamaan mut kyytiin illalla Sarin luota ja lähdettiin Jordyn luo illanistujaisiin.. Sain ihan henkilökohtaisen kutsun! Kun tähän mennessä usein Alec vaan ottaa mut mukaan vaihtarinaan :) Onneks oon pakottanu itteni tutustumaan sen kavereihin sillä nyt he on munkin kavereita hehh. Saavuttiin sitten jordyn aivan upeaan omakotitaloon - melkein kun joku sairas kartano uima-altaineen ja kahvikoneineen. Mainio ilta :)

La aamu ei sitten ollukkaan ihan niin mainio.. Heräsin yöllä 3 aikaan kamalaan kurkkukipuun ja tuli sitten valvottua joku tunti ryystäen hunajateetä.. Aamulla ei ollut olo lainkaan parempi - päinvastoin. Olo oli aivan kamala koko päivän ja illan kansainvälisyys ilta enemmänkin kauhistutti kuin innostutti. Keräsin kuitenkin itteni iltapvällä, kahvia ja panadolia nassuun ja menoksi! Ilta oli kirkon seuratiloissa, ja ihmisiä todella oli todella erilaisista paikoista. Kaikilla päällä kansallispukuja tai muita perinteisiä asuja, kirjo oli aivan upea! Eniten oli australialaista ja aasialaista verta tässä tilaisuudessa. Oli myös aika mielenkiintosta nähdä et kaikki oli kuitenkin kristittyjä vaikka tosi aasialaistaustaisia olikin, hmm guess u never know enough! Sheetah puki mut ja Sari'n intialaiseen saree'hin ja meikitkin oli sen mukaiset. Tosi siistiä!










Ruokaa oli kaikista eri kulttuureista ja söpöä kuinka kaikissa tekeleissä oli lippu joka kertoi mistä maasta kyseinen aterian osa on peräisin.. Harmi vain että meikä oli edelleen tosi pahassa flunssakunnossa ettei oikein osannut kaikki maistua niin hyvin kuin olisi voinut. Nojaa tulipahan ainakin vähän kokeiltua.


Suolaisten jälkeen oli meidän vuoro vetää tanssi, ja meni kyllä tosi hyvin! Sääli etten pyytänyt Sarin siskoa kuvaamaan - oli kuulemma tosi hienon näköinen and very bollywood sareet päällä ja keltasessa valokeilassa pimeässä salissa ;) Tulipahan duuni tehtyä ja aika oli hyökätä jälkkäreitten kimppuun. Vähän tuli huippaus fiilis tän jälkeen ja dad pääsi onneksi hakemaan mut illalla kotiin nukkumaan. Vaikkei se uni kauhean voitokkaasti tullutkaan kurkkukivun takia.


Tän päivän sää on ollut tosi ihana ja aurinkoinen parin sateisen vuorokauden jälkeen - ja oon viettänyt sen kotona kipeenä. Jes. Onneks uskaltauduin vähäksi aikaa ulos vähän ruskettumaan. Täällä muuten huomaa että rusketun tosi helposti - erittäin selkeet rajat on jo nähtävissä vaikka tuskin yhtään on aurinkoo tullu otettua! Piti mennä leffaan tänään Chantellen kanssa mut ei pysty :( Hän on töissä leffateatterissa joten pääsee kaverin kanssa ilmaseks kattomaan melkein koska vaan leffaa, sopii mun budjetille haha!

Yleisesti ollaan nyt Sarin kanssa tosi täpinöissä modernista bollywoodista ja sen tanssityylistä - päätettiin että hommataan puokkiin joku opetuslevy ja kokeillaan rytmejä yhdessä.. Sen tanssiminen on vaan niin hauskaa! Saapa nähdä mitä tästä tulee ;)





Niin ja bollywood musiikkikin on kivaa.. Jammaillaan välillä sen tahtiin Sarin kanssa lol. Oon tällä hetkellä niin korvia myöten kyllästynyt perus hittimusaan että oon vaihtanut lajia varsin erilaiseen - nimittäin indieen! Aika moni täällä kuuntelee sitä ja oon saanu tietää pari uutta hyvää bändiä.

Vaikka eihän siitä bilemusasta koskaan tarpeekseen saa, sillä ostin synttärilahjaksi itelleni liput STEREOSONICIIN 2011!!!!! Teknomusa festarit täällä Melbissä joulukuun alussa. Alec tuli multa viikko sitten kysäsemään josko kiinnostaisi lähteä sen ja muutaman kaverin mukana tonne.. Sopivasti ehti synttärirahaakin vähän etuajassa tilille kilahtaa, joten WHY NOT ! Artisteina mm. Armin van Buuren, Afrojack, Avicii, The Bloody Beetroots, Ferry Corsten, LMFAO, Benny Benassi, Carl Cox.. + paljon muita. Onneksi meikä on 18 tämän tilaisuuden tullessa. JAHUU!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti