lauantai 8. lokakuuta 2011

Second week of lazy days

Tämä viikko on ollut yhtä laiskuutta ja elämästä nauttimista..
Leveilläkseni vähän tä on usein osa mun perus aamiaista naaammm (thanks mum!);

Vika viikko kevätlomalla. Tällä viikolla on ollut paljon paremmat säät ja ihanaa auringonpaistetta - josta lähdettiinkin sitten maanantaina nauttimaan Sarin ja Sarahin kanssa St. Kilda beachille!!! Ihana, täydellinen paikka.. Kuin suoraan The Hills'in maisemista aussiversiona :) siellä maiskuteltiin muutamat ranskikset auringon porotuksessa siirtyen sitten ravintolakadulta nurmikolle hiekkarannan kylkeen.













..tietenkin tieni löytäminen tonne oli taas yks haaste mut selätin sen nopeemmin ja taitavammin kuin monet muut ennen! Ihan sairaan hyvä fiilis ku oon oppinut junat, bussit ja tramit suurimmaksi osaksi. Tuli vaan tossa toissapäivänä ajateltua et jopa muuten ketuttais jättää tää paikka taakse nyt. Katon kun muutamat saksasta tulleet nuoret lähtee Ausseista 3 kk vaihto-ohjelmansa jälkeen. Kyllä mua ainakin ärsyttäis? Kaikki likanen työ pitää tehdä ekojen 3 kk aikana ihmisiin tutustumisesta metron käyttämiseen.. HAHA MEITSIL ONKIN VIELÄ 7KK EDESSÄ screw u all.

Aurinkoisen rantapäivän jälkeen tyttöset suuntasi omille poluilleen, minä nappasin kännykän taskusta ja pirautin Ivonelle (suomalais-vaihtari). Päädyinkin sitten suuntaamaan nokkani suoraan rannalta Lower Templestoween tämän ihanan tyttösen host-kämpille.. Päätettiin että meikä jää yöksi ja mentiin läheiseen ravintola Melissaan istumaan iltaa 4 TUNNIKSI. Pölistiin vaan suomeksi ja aika sen kun juoksi.. Aivan mahtavaa kun voi ihmisiä kommentoida (hiljaisella volyymillä tosin, ihan varmuuden vuoksi) suomeksi kun kukaan ei ymmärrä lol haha. Michelle (Ivonen kaveri) liittyi sitten seuraan töistä päästyään.. Ihanat tyttelit tuitui. Tavattiin myös näiden neitojen muutamat jätkäkaverit ja mentiin yökävelylle pikkukaupungin katuja pitkin.. Päädyttiin Pancake Parlouriin (24h auki) ja hotkaistiin naamaan parit pannarit. Hm tapahtumarikas ilta tosiaan.





Seuraavana aamuna PITKÄT AAMU-UNET ahhhh.. Makoisa aamiainen Ivonen kanssa ja sitten kahville suloiseen Italialaiseen kahvilaan auringon paistaessa. Tehtiin innokkaasti suunnitelmia illallisesta Michellen perheen Italialaisessa ravintolassa keskiviikkona. Ihanaa!



Sari tuli yöksi tiistai-iltana.. Kateltiin videoita youtubesta, luettin lehtiä ja juteltiin. Jenna Marbles on mun lemppari uutuuslöytö youtubessa - jos haluatte nauraa tsekatkaa hänen videoitaan!


Ivonen harmiksi hänellä oli Rotary-tapaaminen (jota ei muistanut..) ke iltana, ja monien tuskastuneiden tekstarien, pahan fiiliksen ja turhautuneiden puhelujen jälkeen ilta päätyi siihen että minä ja Michelle mentiin kahdestaan perheravintolaan. Voin valeitta sanoa että taisi olla paras ravintolakäynti eläessäni.. Saatiin valita listoista aivan mitä haluttiin ilmaiseksi. Alkupalaksi calamarea kastikkeella, pääruuaksi talon spesiaali pasta-merenelävä-ateria (ISKÄ JOS LUET NIIN KUOLISIT KATEUDESTA!!!) ja jälkkäriksi italialaista jätskiä.. Voisin viettää loppupäiväni vaan sisällä syöden sitruuna-gelatoa ;)



Kateeks käy Michelleä kun on tikkulaiha mutta vetää naamariin välillä semmoset satsit ruokaa et pois alta :D Ei mee geenit kaikilla tasan. Ja painosta puheenollen kyl tässä alkaa tajuumaan mitä tarkotetaan sanoilla ''vaihdossa lihoo''. Oon ollut niiiiin laiska koko loman hehe ei ees juoksemaan oo pakottautunut.

Torstaina keskustaan lounaalle Ryelyn (mun bibi joka tuli just takas Bali'lta), Sarin ja Sam'in kanssa. Meikä meni kahvilinjalla mutta mukava aloitus päivälle oli kyllä juuuuu!
Illalla mum kokkasi ihanan perheillallisen ja niin Helenin poikaystävä kuin mun kaveri Mikekin liittyivät illalliselle.
Postailen vielä tänäiltana (hopefully) viikonlopun tapahtumista!

xxx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti