perjantai 7. lokakuuta 2011

SPRING HOLIDAY !

Loma alkaa jo olla lopuillaan ja päivittelykin on mennyt vähän harakoille..

Lyhyesti sanottuna säät on olleet aivan kamalat viime viikolla - pääasiallisesti sadetta ja kylmyyttä. En ole lenkillekkään lähtenyt varmaan 1,5 viikkoon koska aina kun on haluttanut juosta niin on satanut kuin saavista. Kiitos Melbournen sää!! Ja siis tää on vain niin tyypillistä Melbille, sää vaihtuu kokoajan.. Haluan lähteä lenkille oi aurinko paistaa täydellistä, mutta kun alan sitomaan lenkkareitten naruja alkaa semmonen rajuilma että pois oksat ja männyn kävyt.. Siinä sitten koitan räkä poskella jotain lihaskuntoa sisällä vääntää mutta eihän siitä tuu alkuunkaan mitään.

Ozzy Osbourne - Dreamer

Anyways, 24. pv viikonlopusta aloittaakseni.
Ryely ja Prue oli lähteneet reissuun. Ryely suuntasi Bali'lle rantalomalle ja Prue+Izy suorittamaan Kokoda-trackia Papua Uusi-Guinealle.. Ovat reenanneet monta kuukautta tota koitosta varten ja oon kyllä niin ylpeä et mun tytöt suoritti ton viikon pitkän vuoristopatikointi reitin :)

Mun viikonloppu taisi olla ensimmäinen kunnon rauhallinen viikonloppu sen jälkeen kun saavuin Ausseihin. Sää oli huono ja sateinen, joten lauantai-ilta sujui kotona perheillallisen ja Kill Bill'in merkeissä. Seuraava viikko (loman 1. viikko) oli aika pitkälti rentoilua, kavereiden näkemistä kahvilla ja pitkiä yöunia :)

Tiistaina päätin lähteä keskustaan itsekseni sillä kaikki frendit oli töissä.. Rakastan vaan mennä Melbournen keskustaan vaikkei oikeaa tekemistä olisikaan- vaan kävelläkseni tässä kaupungissa, väistelläkseni ihmisiä täpötäydellä kadulla, haistaa metropolicityn ilman ja kattoakseni pilvenpiirtäjiä.. Vähän sekasin päästä varmaan mutta sellaset asiat tekee mut onnelliseksi.




Siinä sitten eksyin kokeilemaan alennusmekkoja kauppaan kun Ivone soittaa mulle jo ja ilmottaa olevansa sattumalta myös keskustassa - pyrähdin sitten kahville Ivonen, Michellen ja Kevinin kanssa ja myöhemmin myös kiinalaiseen ravintolaan China Towniin.

Illalla lähdettiin piipahtamaan Hawthornissa Alecin, Emman ja Jessin kanssa katsastamassa paikkoja.. Superhauska ilta mukavien ihmisten kanssa!






Aussit on aivan mahtavia! Niin hauskaa ja kiinnostavaa seuraa :D Oman ikäset jätkät tosin yleensä on aika korkean tason idiootteja mutta onneks on toi bro joka ottaa mukaansa tapaamaan kypsempääkin porukkaa.

Torstaina aamupalalle keskustaan Sari'n kanssa ja siitä Ivanan liityttyä seuraan shoppailukierrokselle - löytyi legut ja kengät.










Perjantai-iltana pysyttelin kotona Alecin kanssa, ja tapahtumarikas ilta tuo olikin.. Pelattiin koko ilta zombien tappamis peliä PS3'lla siihen pisteeseen et meikä näki painajaisia seuraavana yönä. Oli kuitenkin niiin hauskaa että oon vaan joka päivä niin kiitollinen siitä kuinka upeeseen perheeseen ja paikkaan olen päässyt :)

Lauantaina oli AFL:n (aussie footie) finaalit - oon seurannut joitakin pelejä toisella silmällä ja tarkotus oli nähdä tämäkin tapahtuma telkkarista, mutta kun Cathy ehdotti Leijonakuningas 3D:tä leffateatterissa samaan aikaan EN VOINUT VASTUSTAA KIUSAUSTA. Ihanaaaaa rakastan sitä leffaa tuitui ja nyt onkin nähty se niin suomeksi, saksaksi kuin englanniksikin! Ja vielä 3D:nä! Jopas on erityinen olo.



Illalla nappasin kainaloon 2 tyttökaveria ja suunnattiin Pimps n Hoes teemabileisiin - asiaankuuluvin asustein tottakai.









Sunnuntaina menin yöksi Cathyn luo.. Alettiin katsoa Paranormal Activity 2-leffaa illalla ja pian liittyi Maddykin seuraan. Cathyn perheen mentyä nukkumaan karattiin ulos neidin ikkunasta (hän harrastaa tätä mm melkein joka yö) ajelulle Matt'in kanssa hahha hurjaa on elämä.
Cathy's artistic view.

Cathy ja Maddy on erityisiä tyttöjä :) Sellasia jotka ei välitä siitä mitä muut ajattelee, they just do their own thing.. Unlike suurin osa muista teinitytöistä täällä huoh.

Sitten onkin jo loppunut eka viikko kevätlomasta!
xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti