torstai 20. lokakuuta 2011

"Your smile determines how you see and think about the world around you."

Maanantaina heräsin pitkästä aikaa levänneenä ja virkeänä kouluun! Pitääkin alkaa tosissaan harrastamaan tätä nukkumispolitiikkaa :) tarpeeksi unta! Oli hartiat vieläkin varsin kipeet surffauksesta..







Monday was such a fun  day!! Tytöt oli ihan sairaan kivoja ja muutenkin mukava päivä koulussa.. Aurinko paistoi ihanasti koko päivän ja koulu loppui aikaisin - 12.30. Tultiin sieltä suoraan meille Pruen kanssa tekemään mun media-projektia.. Hyvä malli oli hän ja hienot kuvat sain aikaiseksi <3 Pistän viestin loppuun mun media projektin valmiit kuvat!



Pruen lähdettyä seuraavaksi vierailemaan tuli Maddy Fraser, jonka kanssa tehtiin vähän englannin puhetta.. Ollaan samassa ryhmässä Lana'n kanssa ja aiheena on median vaikutus syömishäiriöiden syntymiseen. Meikä esittää meidän ''haastattelussa'' anoreksiasta kärsivää tyttöä! Näyttelijän taidot tulee tarpeeseen.




















Sitten tuli pikainen viesti kaikille "mun tyttöporukkalaisille" et juhlitaan Maddy McKellar'in synttäreitä ja kaikki jotka pystyy niin teretulemas.. Hyppäsin sitten Maddyn kanssa nautitun Boostin jälkeen tramiin ja matkalle Maddyn luo, joka ei onneksi kauhean kaukana asu :) Ihanaa oli olla siellä mun tytteleitten kanssa, syödä hyvää ruokaa (mm muffinsseja, lihapiirakoita ja sushia) ja ihastella Maddyn upeata taloa..


Kyl sen huomaa mitä tarkotetaan sillä "ekat 3 kk on rankimmat" maksiimilla joka jokaisen vaihtarin aivoihin taotaan rautakangella. Kaikki duuni sijoittuu näihin kuukausiin - ihmisiin tutustuminen, ajanvietteen keksiminen, paikkojen tuntemaan oppiminen etc..Tuntuu että päivät alkaa hujahtamaan vaan ohi, on paljon tekemistä ja ihmisiä joita pitäis nähdä :) Aina vaan paremmaks menee!

Ma iltana sain tietää surukseni et mun surffi-vaihtarikaveri Fab lähetetään keskiviikkona kotiin :( Se on ollut paha vaihtarityttö. Pakko oli sitten tiistaina 45 min junareissulle pakata itteni ja lähtee Lilydaleen sanomaan hyvästit pikkunaiselleni <3 Mentiin ihanaan pikku puistoon lähelle junapysäkkii istuskeleen ja nauttimaan auringosta. Sitten suunnattiin läheiseen markettiin ostamaan muutamia aussiherkkuja joita mentiin mussuttelemaan takasin nurtsille. Kyllä siinä hyvästien aikaan pari kyynältä väkisinkin vierähti. Vihaan hyvästellä ihmisiä jotka merkkaa mulle :/ Tajus sitä siinä kyllä kans et oon niin onnekas ku saan olla täällä..





Mun uus reenityyli on frisbeen heittely halukkaitten kavereitten kanssa - kun sää on hyvä niin on kiva mennä rentoilemaan koulun lähellä olevaan puistoon.. Ja heittelemään frisbeetä! Jopa Jessica Alba tietää että se on hyväksi ;)





..Koulun abit on olleet vähän  pahiksia ja tehny kaikenlaisia prank'eja koulussa. Sarjassa liimataan superliimalla vararehtorin auto glitteriseksi, liimataan puolet vessanpöntöistä kiinni ja päällystetään kaikki peilit muistilapuilla.





                                                                                                                 MIKÄ JÄTSKI HAHA.






Eilen keskiviikkona menin koulun jälkeen Sarin, Pruen ja Ryelyn kanssa puistoon istuskelemaan aurinkoon ja heittelemään frisbeetä.. Nice ! Sitten myöhemmin illalla suuntasin mun koordinaattori Karenin luo päivälliselle.. On ollu ikävä hänen perhettään ja lapsenlapsiaan jotka tapasin ekalla viikolla asuessani siellä :) Kaikki tervehti niin ilosesti ja juttua riitti!

















Tänään koulussa sain media kuvat valmiiksi! Keskellä päivää olin pahis kun Chantelle yllytti ja skippasin englannin, mentiin puistoon istumaan aurinkoon kahvin kanssa :) Koulun jälkeen Maddy McKellan kanssa puistoon ja chillaamaan vähäksi aikaa.. Pian alkaa meidän koulu ja läheinen poikakoulu tekemään yhdessä musikaali "Sweeney Todd"ia, ja Maddy aikoo hakea kuoroon. Ajattelin vähän repästä ja ilmottautua koelauluihin huomenna!! Olis niin hauskaa haha toivottakaa mulle onnea ;)













Hihi minibanaani!

4 kommenttia:

  1. oiiiiiiii ihanaa ihanaa taas kerran ! 8) täällä on yksi kateellinen paleleva tyttö... ps. vähä ihanii kuvii !

    VastaaPoista
  2. ihanaa ihanaa että kiinnostaa <3 tsemppiä sinne syksyn keskelle!

    VastaaPoista
  3. moi oon lukenu sun blogii täs ja tuli vaa mieleen et onks siel paljonki ötököitä tai käärmeit? :)

    VastaaPoista
  4. HAHA ihana ! Nosiis mä asun aika pitkälti kaupunkialueella et ei täällä niin kauheesti ötököihin tai muihin höttiäisiin törmää, tietty nyt lämpiminä päivinä ne pari kärpästä sisään pujahtaa :D käärmeen on nähny mun host sisko vissiin kerran täällä. Kauhein kokemus itellä oli ku näki koulun hallin katon rahassa kämmenen kokosen hämähäkin mut siihen se jäikin.. Maalla varmaan näitä tapahtumia enemmän on :)

    VastaaPoista