perjantai 8. heinäkuuta 2011

FIRST DAYS DOWN UNDER

En voi uskoa tätä.. Hemmetin netti ei toimi kunnolla ja multa just hävisi sivun teksti! ARGH. Nomutta, lyhennän siis :)

14 tunnin lento oli täyttä murhaa, mutta selvisin siitä! En saanut nukuttua paljon yhtään, ehkä 6 h 48hn sisällä.. :)
Ärsyttää kirjottaa suomeks, enkku tuntuis jo nyt niin paljon helpommalta :') Aivotoiminta on jo siirtynyt kansainväliseksi..

Nojoo. Klo 6 tultiin aussiaikaa ke aamuna Sydneyyn ja jo lentoasemalla huomasi kuinka mukavia aussit on!! Rentoja, iloisia, EI STRESSAANTUNEITA (?!) :) LOVE 'EM <3 Sieltä orientaatioleirille jatkamaan lopen uupuneena, mutta jatkoimpa kuitenkin. Pakko oli :D Hengailin paljon ruotsalaisten tyttöjen kaa, kuten edelleen. Sieltä löytyi myös ihana tytteli, jonka kanssa ollaan paljon juteltu ja jaettu ajatuksia <3 Täällä leirillä (3pv) on n 140 nuorta kaikkialta Eroopasta, ja saa kyllä tosiaan käyttää kielitaitoja! Oon puhunut muutaman lähipäivän ajan niin paljon ruotsia, saksaa, enkkua ja suomea (ok no sitä vähiten hheh), että välillä sanatkin jo menee sekaisin eri kielissä :D Ja väsymys iskee aika nopeasti! Johtuu kyllä myös jet lagista.. 14


Ke:na lounasleivän jälkeen meidät jaettiin ryhmiin ja ryhmästä piti lähteä jonkun parin kanssa tuohon (Sdneyssä ollaan) lähikeskustaan kyselemään aussi-ihmisiltä vastauksia kysymyksiin joita meillä paperilla oli. Ite lähdin saksalaisen pojan kanssa liikenteeseen ja hyvin se sujuikin :) Ihanaa osata kieltä!

Sitten klo 5 p.m. sänkyyn ottamaan torkut.. ja seuraavan kerran heräsinkin seuraavana aamuna klo 6:30 HAHA 14 fuckin' hours?!?!

DAY 2 - thu

Aamulla mentiin herkkuaamiaiselle ja siitä kuuntelemaan koulusysteemistä ja aiheista.. en voi odottaa et pääsen valitsemaan!! ÄÄ! Mut.. tyttökoulu kummitteli päässäni kokopäivän.. Ihan oikeesti ainut asia mikä painaa koko hommassa. Vieläkin. Huoh. Ainut asia mikä mut järjissä pitää on: "Everything happens for a reason"ja "God doesn't put you through anyhing you can't handle."
Yeah. I'll survive. Mut cmoon ehkä en tullu tänne "vaan survivaamaan"? Noh, onneks B on menossa kans tyttökouluun :)

Anyway, tehtiin esitelmä Ausseist jonka kartan piirsin summuuta.. ja sainkin hirmupaljon kehuja siitä <3 "Artist of our group" heh !
Myös enkkua ja kielilahjakkuutta kehutaan vähän väliä, tulee tosi hyvä fiilis.

Sitten SYDNEYYYN <3 Oopperatalo, Harbours's bridge.. Ihanaa ! Paljon kuvia myös Bn kaa :) Illalla oli koulupukunäytös.. Millasenkohan mä tuun saamaan?!
Odotan innolla tulevaa!

MUTTA APUA nyt aika loppuu kesken ja kirjoitan enemmän kuluneista päivistä kun ehdin ja pistän PALJON KUVIA <3

c yaa PUS !

6 kommenttia:

  1. oi smaitti <3 heti löysit ihania saksalaispoikia, aaahhh! -rillu

    VastaaPoista
  2. valota meille vähän mysteeri-b:n arvoitusta?
    toi kundi kundinen on muuten ihan pikkusen kuuma..
    t. Anonyymi A kyl sä tiiät
    ja on muuten ihan sairaan ihanan kuulosta! tällaseen tapaan ku jatkat kirjottelua ni meitsi pysyy tyytyväisenä ;) ja kuule sit vaan vaihdat enkkuun ku tuntuu siltä, höpsö pöölö <3

    VastaaPoista
  3. :DDD jopas te ootte kiinnostuneita!! Mutmut jees siis B on Rebecca ruotsista :) mukava ystäväisenii leirillä. Jep, ei ollut paha ollenkaan tuo saksalainen ;D

    VastaaPoista
  4. HAHAA ihanaa et siel on mun niminen tyyppi so YOU WONT FORGET ME :''DD hahaa♥
    ps. kinda cutie toi sun saksajäbä

    VastaaPoista
  5. how could I forgett uu silly :)

    ..se on

    VastaaPoista