torstai 28. heinäkuuta 2011

Running isn't a hobby, it's a lifestyle.


Dj Möögan - Bax in Trax

Pahasti näyttää nyt siltä, että joudun jättämään urheilun koulun ja sporttiklubien ulkopuolelle. Koulussa ei pahemmin urheilua oo tarjolla mun ikäluokalle ja klubit on alottanut jo toimintansa + pitäisi olla pelannut pitkään jotain peruslajia päästäkseen joukkueeseen.. = Not my thing.
Joten tällä aikaa kun odottelen hyvän ja halvan kuntosalin löytämistä, päätin JUOSTA. Lenkkeily oli aluksi vähän tuskallista mun alueella, kun en tiennyt paikkoja.. Mutta nyt olen keksinyt juosta pitkin superpitkää pääkatua aina moottoritielle asti ja takaisin. Tämän lenkin vetäisin juuri tänäiltana, ja kappas pituutta tulikin 10,8 km = 75 min.
Pitää päästä hyvään kuntoon niin formal-mekkoa kuin kesääkin varten.

Koska pidän juoksemisesta, enkä urheilua tule muuten harrastaneeksi, päätin tänään asettaa itselleni 4 kuukauden juoksuhaasteen. Yhteenlasku on simppeli: 3x10,8km/viikko. Tämä on yhteensä 518,4 km 4 kuukaudessa. Aivan sairaan paljon :D Joten haaste on tällä hetkellä armahtaen sairastamisia ja sadepäiviä 470km. Siinäpä hyvä haaste! Jos joskus lintsaan lenkiltä, pitää kyseinen määrä ottaa takaisin jonain päivänä. Lopputuloksen pitää vain olla joulukuun alussa 470.

Toivottavasti vältyn pahemmilta vammoilta, vihaisilta penikoita ja ikäviltä rakoilta. Tällä hetkellä jalat huutaa hoosiannaa uusien lenkkareiden aiheuttamien kipujen vuoksi.. Matka jatkuu!

Huomenna koulu alkaa luckily vasta 10:30!! Ah, kauan kaipaamani pitkä nukkuminen aamulla.
Illalla menen Sarin kanssa Ryelyn luo kokkailemaan, pitämään leffailtaa ja viettämään ensimmäisen sleepoverini kaverin luona. Lauantaina tiedossa dinner illalla koulun tyttöporukan kanssa keskustassa.. Korkkarit jalkaan ja parhaat päälle, so to speak ;)

xx

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa todella hyvältä tavoitteelta! :) Itse olen myös suunnitellut juoksun aloittamista uudelleen, pitää varmaan miettiä itsellekin jokin sopiva tavoitematka.. ;)

    VastaaPoista
  2. Jep kiitos! Musta toi juoksutavoite oli jotenkin tosi hyvä keksintö, ja vielä kun postasin sen tänne.. ei kehtaa oikein pinnata?

    Juoksu on hyväksi, radalle siitä vaan! ;)

    VastaaPoista