maanantai 4. heinäkuuta 2011

Kaakaota ja arabialaista musiikkia

Seal-If I'm any closer

Istuskelen tässä paraikaa Abu Dhabissa Arabiemiirikunnissa lentokentällä odotttelemassa lähtöä Sydneyyn.. 10 h jo lennetty ja 14h lento edessä. Please kill me? Univaje ja jet lag vaivaa :)

Aamulla lähdettiin Turusta äitin kanssa sen jälkeen kun käytiin ostamassa iskän kanssa tuliaiset (onneksi ei viime hetkellä) Aussilaisille. (Muumimukia, koruja ja suomikuvakirjoja..)

Klo 11.30 Turusta Hesaan, 14.00 tapaaminen vaihtarien kanssa ja 16.00 lento lähti kohti Lontoota. Ihanaa että oli muitakin lähtijöitä, olisin harhaillut pieni paniikki päällä muuten olisi varmaan noussut.. Kivaa kun sain oikein kehujakin rohkeudesta kun siinä vaan menin pölpöttämään enkkua virkailijoille ;D (RAKASTAN lontoon enkkua!!)
+ Onneksi pankkikortti toimii kaikilla lentokentillä!

Abu Dhabin lentsikka oli jotain aivan luksusta! Etihad Airways.. pehmoiset penkit, kuulokkeet, viltit ja mikä parasta oma viihdekeskus jokaisen penkin selkämyksessä täynnä leffoja, musiikkia yms.. Plus että ruoan sai valita omasta listastaan, mausteista kanaa <3 Vähän eri juttu kuin Finnairin mauttomat risotot..





Pikkutorkkuja tuli otettua vähän väliä äärimmäisen epämukavissa asennoissa 7h lennon aikana, mutta onneksi jälkkäriksi sai omenapaistosta ja kaakaota <3 Tosin.. että se kaakaon loppu päätyi vierustoverin uusille kengille, paidalle, viltille, farkuille, meitsin sukille ja housuille.. Hm ei kai voi olla reissua ilman jotain kommelluksia :D Hieno ensivaikutelma perheelle - Sorry, can you get this choco off my new shoes?! Koneessa tapasin myös ihania Tukholmalaisia tyttöjä myös suuntaamassa kohti Ausseja vaihtarivuotta varten - ehkei ruotsi ruostukkaan ihan totaalisesti? ;) Fiksuna aloin sitten höpötellä heidän kanssaan på svenska :) Mukavia! Tietysti kun arabiankieliseen maahan ollaan menossa niin fiilistelyä koneessa tapahtui arabialaisen popin ja klubimusan tahtiin (?).. Arvostan niin paljon tota kulttuuria, niin kiehtova! Lentoemoillakin hienot päähineet yms.. Maassa maan tavalla. Amal Hijazi-Bia 'milni.. niin random ettei edes youtubesta löydy :D Haistoin jo suitsukkeet!




Kiitos kaikille rakkaille hyvästeistä ja haleista ja terveisistä ! Merkkaa mulle niin paljon ja saan onneks ilolla lukea niitä pitkin vuotta kun ikävä iskee :) tää tyttö lähtee maailmalle!

Ja siis.. lentsikassa mietin. mitä ihmettä mä olen oikein tekemässä?!

xo

6 kommenttia:

  1. Oi hiukan ihana tä blogi, kirjotat jotenki tosi kivalla tavalla ! Onneks löysin tän jo ihan alkuvaiheessa, koska haluun kyl todellaki seurata miten sulla menee siellä, oi että oon kade :)

    VastaaPoista
  2. voi että. ei tässä muuta voi sanoa. rakastamme sinua! (anoop&rillu)

    VastaaPoista
  3. yhdyn annaa ja riiaan... ikävä jo. oot hullu ja rakas <3 :)

    VastaaPoista
  4. Wuhuuuu kiitos sasa! Tässäpä tekstiä tulee nii paljon varmaan että alatte kyllästyy :D

    VastaaPoista
  5. voi kata rakastan tätä blogia!! luin sen kerralla alusta loppuun ku en vaa pystyny lopettaa, täytyy kyl sanoa et oon niin kateellinen sulle<3 have fun!!
    -Eve

    VastaaPoista
  6. Aapuaaa jee kiitos eve! Hihi, kyl mä tänne sitä sun tätä tuun rustailemaan ellei elämä ihan tylsäks käy ;) jjipii

    VastaaPoista