keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Today is the last day of some of your life. ~Author Unknown

Jokainen päivä on viimeinen..öö.. kaltaistaan? omanlaistaan?

Pohdin tota tosi kauan.. Alan jo unohtaa sanoja!!

Sää täällä on hirvee :C Ihan sairaan kylmä. Piti lähteä tänään Dylanin ja Joshin kanssa Melbin keskustaan, mutta saa nähä. En haluaisi rämpii jääkylmäs sateessa siel. Katellaan :)

Eilen oli ihan sairaan kiva päivä! Lähdettiin Dn ja Jn kanssa aamu 11 junalla lähimpään massiiviseen ostoskeskukseen. Sain hoidettua itselleni pankkitilin Australiaan (hih jee! ja siis tuntekaa itsenne vapaiksi lahjoittamaan mulle rahaa;) ) ja sim kortin pre paid liittymällä. Huoh on niin huojentavaa, että pakolliset on hoidettu. Sain Dn vanhan kännykänkin, enkä sitten eilen paljon muuta tehnytkään illalla kun otin iloa irti tuosta vehkeestä ja rajattomasta tekstaripaketistani ;) Unlimited texting!! WOHOO. Maksaa $40 kuukaudessa ja saan rajattomat tekstarit, puhelut ja (almost rajaton) netti. Suomeenkin tällainen jookos?

HUOMENNA ODOTTAA NIIIN KIVA JUTTU!! Lähetään Dylanin ja Joshuan kanssa surffaamaan (ellei sää nyt ole aaivan sietämätön. Kyllä, täällä on sairaan kylmä, mutta luaja varjele jos pääsen surffaamaan ni kestän kaikki maan tärinät ja jääsateet :) Suunnitelma on, että lähdetään aamulla junalla 3 tunnin matkalle Ocean Grove:en (kuva alla). Siit tulee niin hauskaa!


Nyt ymmärrän, mitä ihmiset tarkoittavat sillä että sää Melbournessa muuttuu kokoajan. Eilen hakkas hirveen kova sade yhtäkkiä klo 3 muutaman minuutin ja pian olikin jo aurinkoista.

Huoh nyt mut ppakotetaan Melbbiin kavereitten kanssa.. Pakko mennä :)

Chaooo <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti