sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Tomorrow.




Fiilisbiisi: James Blunt-Stay the Night

Huomenna on lähtö.
Eilen kutsuin koululaisiani läksijäis-tyyppiseen iltaan meille.. Pml exclusive ;) Ilta oli ihana <3 Kaikki väsyneitä töistä ja muutenkin enemmän tai vähemmän jäässä. Istuskeltiin, pelailtiin Aliasta, oltiin vaan - juuri niin kuin halusinkin!
Vaikka mitä sanottais niin on kyllä aika uupunut olo kaikesta lähtöhässäkästä. Koko viikolla en ole kunnolla nukkunut, hoidettavaa on ollut kyllästymiseen asti ja kavereiden hyvästely vie voimia! Ihanaa nähdä kavereita ja ottaa vaan rennosti.

Kai se on oikeasti totta, että ystävän tunnistaa kunnolla vasta kun sellaisesta joutuu luopumaan.. Uskomatonta millaisten ihmisten keskellä saan elää! Schoolfrendit oli koonneet pienen vihkosen täynnä kuvia yhteisistä hetkistä ja kaikkien toivotuksia.. Aivan ihanaa, mikäli luette tätä niin KIITOS <3 parempaa läksijäislahjaa/-muistoa ei vain olisi voinut saada :)

Yöllä lähdettiinkin sitten Karon kyydillä vielä käymään Vartiovuorella katselemassa menoa, sillä jonkinlainen ryyppytapahtuma siellä oli meneillään (mikä muukaan vetäisi turkulaista porukkaa paremmin yhteen....). Halailuja, jäähyväisiä ja lisää roskia silmissä.

Emman kanssa suuntaamassa juhliin pe <3

Anna tuli yöksi meille ja juttua riittikin aamu 3een asti, mutta onneksi suht ihmisten aikaan pääsi nukkumaan. Haha aamulla naapuri ihmetteli kun juhlat loppui jo niin aikaisin ja ihmisiä lähti vähän väliä.. söpöä! Tänä iltana vielä lisää kavereiden näkemistä, ja varmasti rankkaa tulee olemaan :)

Yksin jäätyäni aamulla nyt kotiin, suuntasin askeleet pullopussi kädessä lähikauppaan, palautin putelit ja sillä rahalla sain puolen litran Pirkka mangopäärynä sorbetti jätskipaketin <3 NAM! Se hupenikin nopeasti, onneksi otin kauppamatkalle lusikan mukaan.. Ei tässä kuumuudessa oikein muuta tulekaan syötyä kun jäätelöä ja illalla jotain roskaa (sipsit kheh).





Fiilisbiisi2: James Blunt-No Tears



Nyt kohti kylpylää ja ravintolaa ja kavereita! Fiuhh puspus :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti