lauantai 23. heinäkuuta 2011

School is school - even if it was upside down

..paitsi ettäää: MUN EI TARVITSE TEHDÄ KOKEITA!!! Sain tietää sen eilen toimistosta ;) hell yeah. Sääli ettei siitä koulunkäynnistä mitä täällä teen saa mitään provikkaa Suomessa.. mut nyt voin olla ainakin stressittä ;) Englanti on itse asiassa aika kivaa, sain ekan esseen kirjotettavakseni (ungh 700-800 sanaa tulevaisuudesta). Kuitenkin saan jokatapauksessa vähän vapaalla kädellä kirjottaa, joten voin vähän lyhentää..

Oon kyllä huomannut, että jotenkin kaikki tuntuu olevan täällä "ylösalaisin". Rankimpiin kuuluva on ollut se, että tiellä pitää ajaa vasemmalla puolella, kuljettaja istuu oikealla ja portaissa ohitat ihmiset vasemmalta.. Ja "rankka" osa on se, että tietä ylittäessä pitää muistaa katsoa eri suuntaan kun ylittää tietä välttääkseen äärimmäisen inhottavan auton alle jäämisen.

Eilen oli tosi kiva päivä! Koulun jälkeen käytiin muutaman tytön kanssa Camberwellin keskustassa ostamassa yhtä jos toistakin varsin tarpeellista lämpösuojasta underweariin.. Illalla host bro'n kavereita tuli kylään. Kaikki oli niin mukavia ja juttelivat mielellään - tutustuin taas uusiin ihmisiin! Paha osa on tässä mun surkea nimimuisti.. Nolottaa oikeasti, kun tutustuu 100 ihmiseen kolmen päivän sisällä ja koittaa huutaa jotain nimeltä ja sanoo nimen väärin....... Hmm. Mutta myöhemmin illalla testasimme myös tän poppoon kanssa mun takapihalla olevaa isoa poreallasta. Lievästi sanottuna oli "ihan kiva". ;)



Lauantaina napsaistiin pari kuvatusta host bron kanssa;




xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti