maanantai 25. heinäkuuta 2011

“I am a nutritional overachiever!”

Pitbull feat. Kesha - Girls

VOI HYVÄ LUOJA pelasta mut kiltti Nutellalta!!!

Istun just maha pullollaan dinnerin jälkeistä herkuttelua.. Mikä Nutellassa oikein on??! Maailman ttäydellisin välipala tuli just vedettyä.. brasiljapähkinöitä pari kourallista dipattuna Nutellapurkkiin. NAAAAMMM ♥ Voin kertoo et tuun tätä menoo läskiks ku pallo!! Pitää keksii jotain ton syntisen ihanan suklaisen lihotusmössön kanssa .

Herkuista jatkaakseni. Olen iiiikionnellinen, että saan täältä vesimeloni chupa chups tikkareita <3 Mun lempparihedelmä ja karkki yhdistettynä pitkäkestoiseen nautintoon. JES. Nameista toiselle puolelle: Inhoan käydä kenkillä täällä tällä hetkellä! Oon ollut nyt 2 kertaa yksin lenkillä ja eksynyt kummallakin kerralla mukavasti.. Eka oli ihan ok, koska käännyin aika pian takaisin. Eilisellä lenkillä eksyin KUNNOLLA - lopputuloksena juoksin melkein 2 h, eli ~14 kilsaa. Pohkeet sattuu ja kaikki tekee kipeää.. Aika rajua reenikauden alotus-puoleksi :D Haha, en tarvitse karttaa kun sosiaaliset taidot auttaa löytämään kotiin (kysyin tietä noin 5 kertaa hm). Tänään oli hauskaa ja rentoa! Koulussa otettiin iisisti, tytöt oli väsyneitä ja kaikki halusi vain olla rennosti ;) Mukavaa olla ilman kovaa stressiä ja painetta koulusta viimeisen parin lukiovuoden jälkeen. Sain taas kuulla kuinka mahtava kesä täällä on.. Odotan sitä todella paljon!! Koulun jälkeen nenä suuntasi kohti Melbin keskustaa kahville muutamien koulukavereiden kanssa <3 Oli railakas ja hauska loppupäivä.. Nää neidot tosiaan on kaikkea muuta kuin hiljaisia ja kilttejä tyttökoululaisia. Oikea piristysruiske!


Tässä koulupuku!




The Prodigy - Omen
Tätä kuuntelin tänään käppäillessäni Camberwellin keskustasta kotia kohti.. Kuuntelin mun uusilla pinkeillä $9 lovetuskuulokkeilla sitä niin kovaa että sattui. Ihanaa :)

Löysin myös tosi kivan mustan mekon 6 DOLLARILLA + kultaiset rannekorut 3 dollarilla! Tarviin vielä kivan ison kultasen kaulakorun, niin asu ensi lauantain dinnerille tyttöjen kanssa on VARLMIIS!

Kisses! xx

4 kommenttia:

  1. Ihanaa lukee tätä ku sul menee siel niin hyvin, ei monet löydä heti kaverei noin nopeesti!! milt tuntuu käyttää koulupukuu? sentää hyvä et noit hamei voi lyhentää :'D

    VastaaPoista
  2. Jooo hahah mun hame on lyhentyny päivä päivältä.. tänään kamu vihjas korjailtuani sitä et noni sit vähä alas senki horo ;D Hahah. Koulupuku on nii jees! Ei tarvii välittää mitä pistää aamulla päälle, eikä kukaan kato et mitä on päällä :) Se on hyvä juttu! Viikonloppusin ehtii sit pukee ja laittautuu :)

    Hyvi tääl menee <3

    VastaaPoista
  3. I COULDN'T AGREE YOU MORE WITH THAT NUTELLA !! oikeesti pitäis lailla kieltää tommoset, en kestä itteeni kohta enää kun mussutan kaikkee tommosta :D

    VastaaPoista
  4. Totta, totta, tuo se varmasti se koulupuku yhdenvertaisuutta ym! haha varo sen hamees kans;)

    älä huku nutellaan, mä hukun tääl lentomuurahaisiin:----)<3

    VastaaPoista