lauantai 9. heinäkuuta 2011

New, scary, different - and I absolutely love it

Pe aamulla mentiin aikasin aamulla rannalle katsomaan auringonnousua.. :) Ihana <3 ja saanko pliis kysyä, miksi Australialaiset ihmiset on niin yli-energisiä että menevät aamukuudelta surffaamaan, melomaan, lenkkeilemään ja vetämään potkunyrkkeilytuntia rannalle?! Noh, mikässiinä jos haluaa :D surffaamaan kyllä lähtisin itekkin. Leirillä tuli paljon opiskelua ja kuuntelua, ajoittaista nuokkumista.. Jen on meidän ryhmänvetäjä ja on aivan mahtava! Tsemppaa ja kertoo hyviä juttuja vaihtarin perhe-elämästä :) (itellään ollu 43 vaihtarii hmmmm..) Espanjalaiset ja ranskalaiset oli niin hiton rasittavia! Ei muuta tehny ku puhu omien kavereidensa kanssa eikä osannu paljon p-askaakaan enkkua.. vähän vaikea kommunikoida? Haha :D Noh, onneks Martin oli mun kanssa ryhmässä (saksalaispoika) ja naurettiin vaan noiden etelä-eurooppalaisten sekopäisyydelle ;) Hm, illalla oli Talent Show. Jep. Siellä kaikki ryhmät (~10) laulo jonkun perinteisen Aussibiisin. Meidän ryhmä toimi tietenkin jähmeesti ja jäljessä aikataulusta ja hyräilin ittekseni vähän saadakseni sävelestä kiinni kun kuunneltiin lauluamme nauhalta. Jen sai niin hitommoisen loistoidean. Kyllä: mä lauloin biisin yksin ja muut komppas taustalla kertsissä. IHAN OIKEESTI toi oli jotain vaihtarihyväksikäyttöä.... Iha turha on siinä alkaa nihkeeks ja et ei aio tehä jtn. Sit mut nimitettiin porukan laulajaks xD LOOOOL haahhahah! Myöhemmin sai vapaasti ilmottautua esiintymään ja vetästiin sitten suomalaistyttöjen kaa Maammelaulu :D Illalla tuli vielä paha fiilis tyttökoulusta, joten päätin mennä Jenin puheille.. Hyvä juttu se olikin, meinaan eräs ohjaajista ties tosi paljon kyseisestä koulusta (oma tytär oli ollut siellä) - tuli parempi fiilis niitten juttujen jälkeen. Nyt odotan jo innolla!!

-aion kyllä kääriä tota hametta.

La aamuna vaan aamiaiset naamariin, kamat kasaan ja suunta kohti lentokenttää ja Melppii >>
Saavuin iltapvällä mun yhteyshenkilöä vastaan Melbournen asemalle.. Hän ja miehensä on AI-VAN MAH-TA-VIA... ihan oikeesti! Tää coordinator omistaa elämänohjeen: "I may get old but I'll never grow up". Ja hänellä siis on jo lapsenlapsi. Tällä hetkellä istun keittönpöydällä dataamassa, Chris katsoo telkkarista Hain Tarinaa/Piratesii ja Karen pelaa Scramblee siskonsa kanssa Facessa (sisko lähetti just viestin: 'Bitch'). Tietty tarkkoja asioista kun tarvii, but still cool ;)

Lentsikassa lueskelin taas teijän suomalaiskamujen terkkuja vihoista.. Ihanaa että ootte niin ihania :) pusuja siis siitä!! Eritoten kiitokset Jannelle, joka jakoi mitä mainioimpia elämänohjeita (joku välittäköön kiitokseni).

Haluan nyt hittovieköön ne lenkkikengät (on kuulemma kalliita täällä glupps..), koska tällä dinner- ja jälkkärityylillä ei tuu vaihtarikata vaan tynnyrikata takasin :D:D PLEASE pistäkää mul vaik huomisaamuks lenkkarit haikaran matkassa ovelle! (tai ersa pyydä sponsoreita lähettää laskuvarjolla, tiedät mistä puhun.)

Nyt taidan liittyä loppuperheen seuraan katsomaan Piratesiiii. Have a nice evening (your morning)!


PS. RUOKA on ihan ssikamaisen kallista!! :( (

PPS. Ajatelma:

Vaihtarivuodesta ei kannata IKINÄ tehdä mielikuvia tai ennakkoluuloja.. Voin kertoa että omani on kääntynyt päälaelleen. Seuraavaksi demonstroin vähän kärjistetysti omaa tilannettani (vaihtarikamut, antakaa anteeksi spekulointini tulevaisuuteeni, kuuntelin kieltonne)

ALUKSI:

WWoou vaihtoon ausseihin.. Ehkä koulu lähellä rantaa, liikunnassa mahdollisesti surffausta, paljon jätkäkavereita koulussa, rentoa hengailua skolessa ja juhlimista viikonloppuisin.

NYT:

Tyttökoulu; keskity opiskeluun koska muutakaan ei ole (hahalol), lähimpään rantaan 40min, koulussa ei paljon urheilutunteja (enemmän taidetta), urheilua eri klubeista ja saleista..

HMM.. OON SILTI TOSI INNOISSANI! It's not better, it's not worse, it's just DIFFERENT.

3 kommenttia:

  1. Kiitti kun oot jo näin paljon jaksanut ja ehtinyt kirjotella! Näitä on kiva lukee ja varmasti sun kirjotuksista on hyötyä myös tuleville vaihtareille. Miten sun perhe muuten otti sut vastaan ja onko ne mukavii? Onks sun paikkakunnalla muita kouluvaihtoehtoja kuin toi tyttökoulu? Tsemiä! terveisin uus lukijasi Lena

    VastaaPoista
  2. Vooi kiitos Lena :)! No tilanne on se että asun vielä täällä mun coordinatorin luona (kuten koko ensi viikon), koska hostperhe on lomalla. Joten the big day on vasta tiedossa! Lupaan kyllä kirjotella siitä sitten :) Jänskää kuulla että jollakin voi olla hyötyä blogista, kirjotan sitä niin omaksi (ja kavereiden/muukalaistenkin) iloksi.

    Muttaa kyllä täällä on muitakin kouluja kuin tyttökoulu. Ekaks yritin samaan kouluun mun host sisaruksien kaa mutta ne ei ottanu vaihtareita. Sitten on toinen seka-sex koulu, mutta sinne ei pääse ellei host perheessä oo lasta siellä. Sitten on Boxwell, joka on yleinen seka-sex koulu.. mutta kuulin että tyttökoulu on niiin paljon parempi vaihtoehto mulle. U know taso ei ole oikeen mistään kotoisin Boxissa ja ihan täynnä aasialaisia (the speak just china wohoo).. Pitää nyt kattoa mitä tuleman pitää! Kiitos paljon terkuista <3

    VastaaPoista