sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Rainy days

Paul Simon - Sound of Silence

Heräsin tänäaamuna jo ennen kuutta.. Nukun vieläkin ihan sekasin! Heräilen yöllä, käyn vessassa kolmelta, valvon pari tuntia neljään, huhhuh. Menis jo tämä jet lag!

Unohdin antaa tuliais-ruokani näille väliaikahosteille (vaan muumimukit pääty omistajilleen).. Siispä tänäaamuna kirjottelin vihkoon ja maiskuttelin salmiakkii ja pari rivii Fazerin sinistä. Olipas hyvää :) Ihan perus muute et syön omat tuliaiseni.......

MUTTA, perusajatelmia;

WEATHER - Tääl on talvi: helvetin kylmä. :D Haha nojoo ei mitään verrattuna Suomen talveen, mutta taloissa on sisällä tosi kylmä! Nytkin on päällä kahdet housut, paita ja huppari, villasukat + viltti :o HUoh tulis jo kesä ja lämpimät säät <3 Ulkona sataa kokoajan :( (siksi täällä blogissa asustelenkin hheh)


ABORIGINAALIT - En tiennyt että heillä on oikeesti vakava alkoholiongelma ympäri maata?! Niku niin paha et tarttevat kuvallisen todistuksen ostaakseen alkoholii ja vaan rajotetun määrän.. Plus et rasismi täällä aboja kohtaan on oikeesti aika suurta? (esim, on työpaikkoja jotka ovat myös aboriginaaleille -ei tietenkään työpaikkoja jotka ovat valkoihoisille!) Huhhuh. Australian government look in the mirror!

VEGEMITE - Ausseissa vierailleet tietää. Öh näyttää pähkinävoilta, mutta on übersuolasta ja voimakasta BBQ- tyyppistä tahnaa. Aluksi olin YUCKK.. mutta se on melkeen kansallisruoka täällä ja kovasti mua opetetaan syömään sitä (leivän päällä).. alanki jo tottua ;) Toinen mikä on aika erilaista on Instant Coffee.. Kuumaa vettä ja kahvi pussista puruina veteen ja BANG valmista! Kätsyy eikä ees maistu eriltä :D



Ahistaa ku en pääse urheilemaan (Pitää saada kengät ja kelit ja paikka tutuks, en haluais eksyy ekalla lenkillä).. Muttaaa on myös niin paljon mitä haluisin kokeilla!!
Esimerkiksi: Beach volley, cheerleading, netball, tennis, SURFING (!!!).. Ahh :) Pitää löytää jotain kivoja clubeja niistä! Ja kuntosalikorttikin pitää hommata. Unhg kalliiks tulee.. Harmittaa kun haluisin NIIIN paljon oman surffilaudan, mutta on vaan niin hiton kalliita vaikka ostaiski second handista (bout $400) :( Haluun nii paljon surffaamaan!! (heti kun tulee lämpimät kelit)


3 kommenttia:

  1. aiai ihana biisi <3 semmoisten voimalla selviää synkimmätkin päivät :) -riia

    VastaaPoista
  2. Niii ja tiesiks et aboriginaalt "julistettiin" IHMISIKSI vast 60 luvulla, sitä ennen ne oli ns kasveja ja eläimiä. Aboriginaalit omaa myös hauskan tavan, ne ostaa auton , ei muista tankata sitä koska ei tajua että se ei täyty itsestään ja myös käyttää yhtä autoa vain kerran, esim ajaa paikast A to B ja dumppas auton siihe..muunmuassa tämä ja miljoona muuta tarinaa aboriginaaleista löytyy mun päästä, do ask ! xd

    Olga

    VastaaPoista
  3. hahahahahA mun yksityinen aboriginaalisanakirja! <3 joo siis kuulin tost ihmis-julistamisest kans. Aivan käsittämätöntä :o koht saattaa löytyy inffot munki pääst jos otan aboriginal studiesit koulus, not quite sure yet ;)

    VastaaPoista