keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

It takes a lot of courage to release the familiar and seemingly secure, to embrace the new. But there is no real security in what is no longer meaningful. There is more security in adventurous and exciting, for in movement there is life, and in change there is power. - Alan Cohen

Swedish House Mafia - Save the World

Koulun piti periaatteessa alkaa eilen. Tyttökoulun. Noo päivä menikin unifrmun hommaamisessa ja rakennuksiin tutustuessa.. 900 oppilaan opetuslaitos ei oo mikään pieni pömpeli :D Ja tosiaan kaikkein karvainta oli maksaa koulupuvusta sellaset about $650 (joku 500e), johon sisältyi kyllä sekä talvi- että kesäasut. Silti vähän kyllä kurkkua kuristi kun kaikki käteiseni meni siihen :') Toivottavasti pankkitililleni ilmenisi pian äitin hätätukipaketti!

Tämä oli ennenkuin kääräisin hametta vähän lisää.. Hmm, ei nyt erityisen imarteleva asu (ainakaan kun on vielä kylmä).. Mutta bleiseri on ihana!! Pitää vielä hommata se ;) (hehh, parisataa dollarii päälle..)

Kengät on absoluuttisen jäätävät.

Muuten koulu vaikutti kivalta! Ihmiset hymyili uteliaasti.

Tänäaamuna askeleet vei ekan kerran koulutielle ja ensimmäiselle oppitunnille.. Ei oikeastaan jännittänyt lainkaan niin paljon kuin perhettä tavatessa. :) Mulla on oikeastaan aika kiva lukujärjestys.. Aineita tänä seasonina on hissa, matikka, enkku, business studies, healt and physical education ja media. Just makeita aineita noi kolme vikaa! Taino 2.. healthin tunti meni katsellessa yksityiskohtaista videota synnytyksestä ja opettajan kertoessa omakohtaisia kokemuksiaan lapsen maailmaan tuomisesta ja nännien särkemisestä. Interesting.

Seuraavaksi oli tänään matikkaa - siellä ei paljoakaan tullut tehtyä, sillä mulla ei ole hölyn pölyn aavistusta noista enkkulaisista termeistä.. sen tajusin että käsiteltiin aritmeettisia ja geometrisiä lukujonoja. No se oli aika hauskaa, istuin ranskalaisen vaihtarin vieressä ja puhuin laittomuuksista. Ja piirsin vihkooni. Ja kuuntelin vastapuolella luokkaa istuvien tyttöjen bilemusiikkia.. Rento ope!! Ja superkivoja tyttöjä :)

Media alko olla jo hauskaa, saatiin tehtäväks tehdä 5 hlön ryhmissä lyhytelokuva/kuvasarja jostain kokonaisuudesta/tapahtumasta joka saatiin ite päättää.
Tyttöporukka otti mut reippaasti mukaan, ja keksin idean Disney-prinsessojen uusiokuvaamisesta.. FORMAL-PUVUISSA!! (voin selittää paremmin ku ollaan suunniteltu koko juttu kunnolla.. olin vähän luovalla tuulella) MUTTA se onkin seuraava suuri uutiseni, pääsen ikäänkuin uusiin vanhojen tansseihin! Syödään kaikki 11-luokkalaiset dinneriä, dj ja musiikkia ja hienot puvut (muttei ihan niin hienot ku wanhoissa, which is good).. Toivottavasti systeriltä tai sen kavereilta löytyisi jotain lainattavaa! Ja tarvitsen sinne daten:kin.. Pitää ryhtyä metsästämään :D Onneksi host veli lupautui, jos en löydä ketään. ;)



Heti koulun jälkeen ronkin lokeroani (kesti kauan oppia sen numerosysteemilukon avaaminen.. hikeä ja verta), ja ohi meni muutama tyttö. He sitten alkoivat kyselemään että mistä oon tullut, ja siitä juttutuokio lähtikin. Tosi mukavia, ja pian olinkin jo heidän kanssaan kahvilla puhumassa kaikesta mahdollisesta! Ihmiset on todella mukavia täällä :) <3 Tytöt sanoi, että olin onnekas ku pääsin tähän kouluun ja that "it's the best place to be" + "you'll love this"! :) Vaikuttaa kivalta ja alan jo tottuu ajatukseen tyttökoulusta. Toisaalta alkupäivällä en VOINUT mitään sille, että uniformut ja koulupuvut toi mun mieleen tylypahkan vähän väliä. Hahaha!



xx, huomenna businessii - YEAH!

2 kommenttia:

  1. kuulostaa mahtavalta! :) kävispä mullaki noin hyvä tuuri ekana koulupäivänä ku mie taas lähen Saksaan tässä ens kuussa! (: Mutta pidä hauskaa siellä!

    VastaaPoista
  2. Ohoh kuulostaa kivalta toi sun vaihtosuunnitelma! Oon niiin vaihdon puolella täl hetkel et PEUKUT PYSTYY siit tulee varmasti kivaa. Oot vaa avoin ja juttelet ihmisil, ni saat kyl nopeesti kavereita ;) Kiitos samoin!

    VastaaPoista